Csak szerintem van túlsztárolva Veres Roli az Az Ének Iskolája?
Figyelt kérdés
Úton útfélen látom az interneten hogy cikkekbe hogy hozsannáznak róla. Én is egy ilyen cikk után néztem meg a produkcióját, hát hatalmas csalódás volt számomra. Jó jobban énekel mint általában a kortársai ez biztos, de tehetségnek nevezni nagyon erős túlzás, pláne hogy olyan bődületes hamisság volt néha a hangjába.2013. máj. 3. 10:04
21/26 anonim válasza:
Hát had ne mondjam mi az a férfi aki aki fülbevalót hord a tütükét ne hozzuk egyből nem véletlen utáltuk ki és most neki csak az a gáz hogy akik ismerik tudják hogy kamuzik.
22/26 A kérdező kommentje:
ezt most vegyem én is magamra? :D
2013. máj. 21. 22:09
23/26 anonim válasza:
Nem akkor mondom inkább gyerek
24/26 viikus válasza:
Hát elmondom hogy nem csak en szeretem Rolikat,hanem van tobb rajongoja is.Az osztalyombol sem csak nekem teccik hanem még van par asztaytarsom :))
25/26 A kérdező kommentje:
oké, ettől én még ugyan olyan jót alszok éjjel XD
2013. máj. 22. 08:16
26/26 anonim válasza:
Én is jól aludtam ettöl a hírtől tudod mit hálásak lehetünk a Roli féléknek elviszik a R*biket. És tudjuk ki a normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!