Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak szerintem van túlsztárolv...

Csak szerintem van túlsztárolva Veres Roli az Az Ének Iskolája?

Figyelt kérdés
Úton útfélen látom az interneten hogy cikkekbe hogy hozsannáznak róla. Én is egy ilyen cikk után néztem meg a produkcióját, hát hatalmas csalódás volt számomra. Jó jobban énekel mint általában a kortársai ez biztos, de tehetségnek nevezni nagyon erős túlzás, pláne hogy olyan bődületes hamisság volt néha a hangjába.
2013. máj. 3. 10:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Hát had ne mondjam mi az a férfi aki aki fülbevalót hord a tütükét ne hozzuk egyből nem véletlen utáltuk ki és most neki csak az a gáz hogy akik ismerik tudják hogy kamuzik.
2013. máj. 21. 22:05
 22/26 A kérdező kommentje:
ezt most vegyem én is magamra? :D
2013. máj. 21. 22:09
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem akkor mondom inkább gyerek
2013. máj. 21. 22:29
 24/26 viikus válasza:
Hát elmondom hogy nem csak en szeretem Rolikat,hanem van tobb rajongoja is.Az osztalyombol sem csak nekem teccik hanem még van par asztaytarsom :))
2013. máj. 22. 06:54
 25/26 A kérdező kommentje:
oké, ettől én még ugyan olyan jót alszok éjjel XD
2013. máj. 22. 08:16
 26/26 anonim ***** válasza:
Én is jól aludtam ettöl a hírtől tudod mit hálásak lehetünk a Roli féléknek elviszik a R*biket. És tudjuk ki a normális
2013. máj. 22. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!