Csak szerintem van túlsztárolva Veres Roli az Az Ének Iskolája?
Ugyan már, ne légy gyerekes.
http://www.youtube.com/watch?v=gULDF9HfK94
Neki tényleg jó hangja van. De ez a Veres Roli csak egy ripacs. Nem adok neki pár hónapot és eltűnik a süllyesztőben mint az összes tv-s "tehetség".
Nem vagyok gyerekes.
Csak szeretem a Rolikat.
Nézz rá milyen cuki.
Cuki a hangja is jo.
Es nem fogom ot elfelejtenni,mert koncertjei lesznek.....
20-at taposom.
Egy bulvárlap weboldalán olvastam egy cikket róla, ahol már éreztem hogy erősen sántító dolgok vannak benne, de mondtam nem ítélek csak így. Ráhallgattam a szereplésére, hát az a Mizu előadása szerintem kritikán aluli volt. A cikk elolvasása után én tényleg TEHETSÉGRE számítottam, de nekem nagy csalódás volt. De nézzünk csak bele az ominózus cikkbe.
Főcím:
"Kiutálták Rolit régi iskolájából"
Igen, ez már érezteti hogy valami sajnáltató szöveg lesz, hogy szegényt kiutálták a hatalmas tehetsége miatt bla-bla bla.
"Roli tudniillik már 3-4 évesen dobolt. Mindenen. Dobolt a szemetesen, dobolt az asztalon, a mosógépen."
öhm, ebben a korban a legtöbb gyerek ezt csinálja nem?
" Évekkel ezelőtt kilukasztotta a fülét is."
Ezt úgy mondják mintha valami nagy dicsőség lenne, pedig inkább a szülők szégyene. Én 16 évesen nem vetemedtem erre, inkább megcsináltattam kozmetikusnál...
"Furcsának és másnak találják a vidéki gyerekek, a régi iskolájában például nem fogadták be őt."
Igen, egyszerűbb másokra fogni mint kimondani hogy a gyerek képtelen beilleszkedni.
"A pszichológus szerint Rolinak bőven lesz irigye egykori iskolájából,"
ez meg már no comment nevetséges :D
Hát mi nevetünk Rolin mert gáz. Gondoltam hogy annyi lehetsz.
Gáz hogy kilöveti a fülét és ez dicsőség???? Én meg csinálnám anyám addig ütne míg be nem forrna. Pedig anyukám egyáltalán nem szigorú. Amúgy is a fülbevaló nem lányoknak való vagy én nem követem a divatot? És amit elmond magáról hazugság én nem láttam gitározni soha és ha most csinálja az egyenlő lehet a 0-val. Dj pult is jaj ne már mi ez a gyerek??? És ő nem akart énekelni a suliban... Milyen világba születtem :(
Am miert lennék csitri?
azért mert szeretem a Rolikát es megvédem ot?
Hát igen,nem kell mindent el hinni a sajtonak.
Es am tobb fiunak is ki van lukasztva a fule.
"Am miert lennék csitri? "
Egy egészséges érett nő nem ilyen kisfiúkhoz vonzódik. :D
"Es am tobb fiunak is ki van lukasztva a fule."
Az írásomból kivehetted hogy nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!