Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak szerintem van túlsztárolv...

Csak szerintem van túlsztárolva Veres Roli az Az Ének Iskolája?

Figyelt kérdés
Úton útfélen látom az interneten hogy cikkekbe hogy hozsannáznak róla. Én is egy ilyen cikk után néztem meg a produkcióját, hát hatalmas csalódás volt számomra. Jó jobban énekel mint általában a kortársai ez biztos, de tehetségnek nevezni nagyon erős túlzás, pláne hogy olyan bődületes hamisság volt néha a hangjába.
2013. máj. 3. 10:04
1 2 3
 11/26 viikus válasza:
Szerintem meg nincs tulsztarolva es a hangja sem rosz.Jo az igaz hogy 1.-ben rosz volt mert mar sokan mondtak de attol meg megjavulhatott.Es biztos sokmindent el fog erni az eleteben mert nagyon ugyes jo a hangja tud szajdobolni meg meg gitarozni is tud.
2013. máj. 21. 19:20
 12/26 A kérdező kommentje:

Ugyan már, ne légy gyerekes.

http://www.youtube.com/watch?v=gULDF9HfK94

Neki tényleg jó hangja van. De ez a Veres Roli csak egy ripacs. Nem adok neki pár hónapot és eltűnik a süllyesztőben mint az összes tv-s "tehetség".

2013. máj. 21. 19:24
 13/26 viikus válasza:

Nem vagyok gyerekes.

Csak szeretem a Rolikat.

Nézz rá milyen cuki.

Cuki a hangja is jo.

Es nem fogom ot elfelejtenni,mert koncertjei lesznek.....

2013. máj. 21. 20:07
 14/26 anonim ***** válasza:
Gitározni én még nem láttam ,de 2.ban nem tanulta szóval nem lehet olyan mint aki 4 éves kora óta tanulja. És sokra vinni én arra emlékszem csoró faszok voltak akit kiutáltunk
2013. máj. 21. 20:44
 15/26 A kérdező kommentje:
jó nem állok le vitázni egy csitrivel. :D
2013. máj. 21. 20:59
 16/26 anonim ***** válasza:
Kérdező lehet tudni hány éves vagy mert gondolom több mint 10-13 vagy szimplán értelmes vagy mert gondolom ez a viikus látszik hogy 12 vagy 13 és abból is a te szavaddal élve csitri fajta. Nem tudom szerintem "Rolikának" hülyefeje van arról nem beszélve hogy tiszta törpe aki nagynak hiszi magát képzelem is hogy majd most ez utá mekkora sztár lesz
2013. máj. 21. 21:04
 17/26 A kérdező kommentje:

20-at taposom.

Egy bulvárlap weboldalán olvastam egy cikket róla, ahol már éreztem hogy erősen sántító dolgok vannak benne, de mondtam nem ítélek csak így. Ráhallgattam a szereplésére, hát az a Mizu előadása szerintem kritikán aluli volt. A cikk elolvasása után én tényleg TEHETSÉGRE számítottam, de nekem nagy csalódás volt. De nézzünk csak bele az ominózus cikkbe.

Főcím:

"Kiutálták Rolit régi iskolájából"

Igen, ez már érezteti hogy valami sajnáltató szöveg lesz, hogy szegényt kiutálták a hatalmas tehetsége miatt bla-bla bla.

"Roli tudniillik már 3-4 évesen dobolt. Mindenen. Dobolt a szemetesen, dobolt az asztalon, a mosógépen."

öhm, ebben a korban a legtöbb gyerek ezt csinálja nem?

" Évekkel ezelőtt kilukasztotta a fülét is."

Ezt úgy mondják mintha valami nagy dicsőség lenne, pedig inkább a szülők szégyene. Én 16 évesen nem vetemedtem erre, inkább megcsináltattam kozmetikusnál...

"Furcsának és másnak találják a vidéki gyerekek, a régi iskolájában például nem fogadták be őt."

Igen, egyszerűbb másokra fogni mint kimondani hogy a gyerek képtelen beilleszkedni.

"A pszichológus szerint Rolinak bőven lesz irigye egykori iskolájából,"

ez meg már no comment nevetséges :D

2013. máj. 21. 21:27
 18/26 anonim ***** válasza:

Hát mi nevetünk Rolin mert gáz. Gondoltam hogy annyi lehetsz.

Gáz hogy kilöveti a fülét és ez dicsőség???? Én meg csinálnám anyám addig ütne míg be nem forrna. Pedig anyukám egyáltalán nem szigorú. Amúgy is a fülbevaló nem lányoknak való vagy én nem követem a divatot? És amit elmond magáról hazugság én nem láttam gitározni soha és ha most csinálja az egyenlő lehet a 0-val. Dj pult is jaj ne már mi ez a gyerek??? És ő nem akart énekelni a suliban... Milyen világba születtem :(

2013. máj. 21. 21:42
 19/26 viikus válasza:

Am miert lennék csitri?

azért mert szeretem a Rolikát es megvédem ot?

Hát igen,nem kell mindent el hinni a sajtonak.

Es am tobb fiunak is ki van lukasztva a fule.

2013. máj. 21. 21:57
 20/26 A kérdező kommentje:

"Am miert lennék csitri? "

Egy egészséges érett nő nem ilyen kisfiúkhoz vonzódik. :D

"Es am tobb fiunak is ki van lukasztva a fule."

Az írásomból kivehetted hogy nekem is.

2013. máj. 21. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!