Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Aki szerint nem jogos hogy...

Aki szerint nem jogos hogy ByAlex megy Malmőbe a dalfesztiválra az miért gondolja így? Szerintem tök jó a zene. Meghallgattam 2 nap alatt vagy 40szer :-)

Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 02:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is szeretem. Egyszerűen nem tetszik nekik, hogy olyan jutott tovább, aki más, mint a megcsinált, belénk sulykolt celebek. Talán nem is az emberek hibája, hanem a médiáé, ami manipulálja azt, aki hagyja.
2013. márc. 8. 15:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Az én laikus véleményem szerint a dal szép, mert mi értjük.

Az udvarias külföldiek szerint a magyar nyelv nehéz, bár az őszinték szerint furcsa is, olyan mint például nekünk a kínai, vagy szlovák.

Magyar nyelven előadni a dalt Malmőben, szerintem kockázatos vállalkozás.

Félek, hogy a magyar hangzás agyon nyomja a dalt.

2013. márc. 8. 18:18
 3/5 A kérdező kommentje:

Lehet hogy nekem azért tetszik mert é amúgy is szeretem nagyon a magyar zenéket....

Pl ez is nagyon jó Alextől....

http://www.youtube.com/watch?v=4GUYi7dqv2k

2013. márc. 8. 22:41
 4/5 anonim ***** válasza:
40%
Tök jó zene? A Quimby is össze tud rakni egy ilyen zenét. Jobb lett volna, ha a Quimby megy ki. Ilyen lassú zenékből 20 millió található az interneten. Semmi különös nincs a Kedvesem zenében.
2013. máj. 20. 19:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Mégsem ők mentek és mégsem ők lettek a tizedikek....

Ilyen egyszerű az egész. :-P

2013. máj. 20. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!