Csak szerintem van túlsztárolva Veres Roli az Az Ének Iskolája?
Figyelt kérdés
Úton útfélen látom az interneten hogy cikkekbe hogy hozsannáznak róla. Én is egy ilyen cikk után néztem meg a produkcióját, hát hatalmas csalódás volt számomra. Jó jobban énekel mint általában a kortársai ez biztos, de tehetségnek nevezni nagyon erős túlzás, pláne hogy olyan bődületes hamisság volt néha a hangjába.2013. máj. 3. 10:04
4/26 A kérdező kommentje:
Észre se vettem hogy ez így lett kiírva...
Na m1 a kérdés így szolt volna:
Csak szerintem van túlsztárolva Veres Roli Az Ének Iskolája c. TV2-es műsorból?
2013. máj. 3. 10:59
5/26 anonim válasza:
Az egész magyar tv hulladék, minden szereplője túl van sztárolva.
6/26 anonim válasza:
Szerintem jó műsor én nagyon szeretem :)))))) és találkoztam már a szereplőkkel is :)) az összessel *--*
7/26 anonim válasza:
Hát Roli nagyon gáz osztály társak voltunk én 1.ben azt hittem hogy csak egy kistesó aztán amit a tanárral csinált gáz. Ő volt az osztály szégyene a nagy szájú marha akinek csak a szája volt nagy és tessék meg a tv-ben és égeti magát mert hogy hangja nincs az biztos és hogy így vissza gondolok ének órákra hogy nem akart énekelni röhögő görcs kap el.
8/26 A kérdező kommentje:
Igen bennem is valami ilyesmi gondolat sínylett fel, ahogy a Blikk honlapján a képet láttam róla, meg a tv-s szereplését megnéztem. De persze nem foglaltam véleményt, mertnem szeretek általánosítani.
De most már gondolom egy nagyképű kezelhetetlen kis taknyos orrú ficsúr, és azért utálták ki az iskolájából, nem azért mert fú de mekkora sztár és hogy irigylik a kortársai. (ahogy a Blikkben az anyja veri a nyálát)
2013. máj. 7. 19:04
9/26 anonim válasza:
Legalább elmondthatom magamról egyszer helyre tettem a "nagy sztárt" De tudnák mesélni róla sok mindent Gáz gyerek
10/26 anonim válasza:
Ja meg mikor az első osztály kiránduláson csesztette a lámát az meg leköpte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!