Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek nem kellett volna...

Szerintetek nem kellett volna kiesnie már Zámbó Krisztiánnak mert szerintem már jóóóó rég ki kellett volna?

Figyelt kérdés
És mit gondoltok Szabó Dávidról?
2012. nov. 18. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Már rég ki kellet volna esnie ha nem lenne az egész megjátszva !!!!De sajnos megvan !!
2012. nov. 18. 13:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom,nem merik kiejteni
2012. nov. 18. 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Már az nevetséges,hogy benne van a legjobb 12-ben. Sajnos sok nyugdíjas Jimmy rajongó tartja még bent. És emiatt esnek ki a jók akik tényleg megérdemelték,hogy a 12-ben legyenek...

Kvaka Andi,Spirit,Like,Fehér Zoli

Ez a műsor már rég nem a tehetségről szól sajnos...

2012. nov. 18. 16:50
 4/7 A kérdező kommentje:
igazad van de akiket írtál azokat is utálom fehér zoli nem úgy néz ki mintha a nőket szereti,bocs
2012. nov. 18. 16:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

a zámbóra poénból szavaznak,ezzel is szabotálva a műsort.

szabó d meg a zámbó után a legrosszabb.

tegnap neki kellett volna párbajoznia a zámbóval.

2012. nov. 18. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az 5. válaszolóval. Ez a Zámbó egyszerűen röhej. Ha volna önkritikája már rég el kellett volna sunnyognia ebből a műsorból. Végignézi, hogy nála ezerszer tehetségesebbek esnek ki. A Keresztessel meg hogy beszélt a szombati bejátszásban. Felháborító!!!
2012. nov. 19. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Be se kellett volna kerülnie.

Én meg is lepődtem, hogy nem rúgták ki rögtön.

2012. nov. 20. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!