Igen Ichigo az már pofátlanul atomtápos, és úgy, hogy alig edz.
Mondjuk a Naruto is ilyen, a sima Narutoban még oké volt, de a Shippudenben. Rasenshuriken, aztán senjutsu, épphogy megtanulta a senjutsut már leveri a nála tapasztaltabb Rinnegan használót. Utána meg megtanulja a Kyuubi chakrájának az irányítását, mindezt úgy, hogy síkhülye mindenhez. Most pedig már Madara ellen rajoskodik.
2013. aug. 8. 15:42
42/52 anonim válasza:
Néha túl messzire mennek már ezekkel a shounen fightokban, de hát ez van, ez kell a fiataloknak úgy néz ki.
2013. aug. 8. 15:50
43/52 anonim válasza:
Ettől még azért vicc hogy összesen egy olyan shounen van ami legalább próbál törekedni az egyediségre, és az összes többi csak sablont követ stb. Amúgy szvsz az az egy a Hunter x Hunter (2011).
Toriko, Naruto,OP, stb erősen sablonra építtenek.
2013. aug. 8. 18:18
44/52 anonim válasza:
Hunter x Hunter (2011)-t nem nézem, de tesómtól valami olyasmit hallottam, hogy a főszereplők kikaptak és ki lettek írva az arcból, bár ez már kicsit off.
Nem tagadom, hogy van 1-2 egyedibb, mint pl a Claymore, de azért a nagy részük egy kaptafára épül.
2013. aug. 8. 18:40
45/52 anonim válasza:
Dragon Ball jobb
2014. júl. 31. 15:44
46/52 Emma-Lili válasza:
Naruto. Nem igazán láttam a Dragon Ballt, de nekem már csak a reklámja se tettszett. Szerintem nem koppintás a Naruto. Biztos van akinek a DB jön be, de nekem nem. Ízlések és Pofonok.
2015. febr. 7. 14:36
47/52 Emma-Lili válasza:
Hát igen. Azért be kell vallani Naruto sík hülye. Egyébként a Shippuba is lennének harci tervek, csak... Hát a 6. moziban is a Naruto tette tönkre.
2015. febr. 7. 14:39
48/52 anonim válasza:
Nekem a DB tetszetősebb,a humora is jobb.A Narutót nem bírom elviselni,engem irritál az az árja gyerek is,aki a főszereplő,de az összes többi is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!