Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik anime a jobb? a Dragon...

Melyik anime a jobb? a Dragon Ball vagy a Naruto?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 4. 14:09
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
70%
Hát képzeld a Narutóé nem. De ha szerinted a Naruto sztorija nulla, akkor a DB-é egy 10-es skálán, úgy mínusz 20.
2013. aug. 8. 13:16
 32/52 anonim ***** válasza:
56%

Én egyébként sem a Narutoért, sem a DB-ért nem vagyok annyira oda. De a kérdésre válaszoltam, és a két anime között egyértelműen a Naruto a jobb. És sztoriban akkor is jócskán erősebb a DB-nél, még ha ez a kedves DB-fanoknak fáj is. Egyébként a DB, Naruto, Bleach ezek mind ócska tömegsablonos animék, ennél vannak sokkal, de sokkal jobbak is. Részemről a DB meg sem érdemelné, hogy anime legenda legyen, de hát ez csak az én véleményem.

Az One Piece és az FMA viszont sokkal jobb.

2013. aug. 8. 13:30
 33/52 anonim ***** válasza:

"Hát képzeld a Narutóé nem." De!

Én sem vagyok sem DB sem Naruto rajongó, régebben láttam mindkettőt, vagyis a Narutot odáig ameddig éppen akkor tartott.

A Db sztorija annyi, hogy jön valaki akit le kell győzni és ennyi, semmi magyarázat, random erők, random harc.

A Naruto sztorija összetettebb, de tele van hülyeséggel, bakikkal, unalmas is, továbbá semmi magyarázat itt sem, random erő, random harc stb.

Magyarul a sztorija mindkettőnek sz*r.

Az One Piece nagy vonalú sztorija jó és összetett, de az arconkénti toria csak átlag, béna shounen fight sztori, nagyjából egy dragon ball sztorinak a szintjére tehető, csak kicsit részletesebb.

Tehát új sziget, új barátokat ismernek meg, akiket meg kell védeniük az új ellenségtől, szétosztódnak az emberek, mindenki 1v1, Luffy a főgonosz ellen, ennyi, de ahogy már fentebb is írtam, a fő sztori szála tényleg jó.

Az FMA-val pedig nem tudok vitatkozni, jóval a másik 3 felett van.

2013. aug. 8. 13:59
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem is tudom, ha a Hokuto no Ken, Kunnakuman és a Dragon Ball nincs, akkor Naruto sincs. Egy sablont követve jött a naruto, nulla alap ötlettel és egy végtelenségig elhúzott gyér storyval. Másik három műfajt alkotott..
2013. aug. 8. 13:59
 35/52 anonim ***** válasza:
100%

Hát a Narutoban lévő harcokat annyira nem nevezném "random harcnak". A sima Narutoban még volt normális taktikus harc, ami jól fel lett építve. A Shippuudenben már tényleg kezdtek ellaposodni a harcok, ott már inkább előfordult az, hogy agyatlanabbul verekedtek. No meg a másik probléma az az, hogy mindenki hirtelen milyen tápos lett.

A DB-ban alapból atomtápos volt mindenki, aztán pár szereplő pedig (fölöslegesen) még táposabb lett.

Az One Piece-ben az tetszik a legjobban, hogy nincsenek orrba-szájba tápolva a karik (jó nyilván itt kemény mindenki, hiszen shounen műfajról van szó), valamint nem fejlődnek hirtelen annyira.

A Bleach véleményem szerint egy hatalmas nagy f*stalicska. Szintén agyatlan az egész, a sztori is unalmas, és idegesítő az is, hogy még gyorsabban és lényegesen kevesebb edzéssel lesznek hirtelen pofátlanul nagyon táposak a szereplők. A fillerek pedig még gyengébbek, mint a Naruto fillerjei.

Én a shounen műfajt amúgy sem csípem annyira, de van pár ilyen anime amit szeretek. Az One Piece, FMA, sőt szerintem még a Yu Yu Hakusho is jobb, mint ez a Naruto-Bleach-Dragon Ball "shounen szentháromság".

2013. aug. 8. 14:40
 36/52 anonim ***** válasza:

Claymore-Hunter x Hunter(2011)- One Piece

ez a három a legnézhetőbb..

2013. aug. 8. 14:43
 37/52 anonim ***** válasza:

A DB-ben sem volt tápos mindenki az elején, Goku pl csak egy kicsit erősebb kisgyerek volt, sőt az első 150 részben nem volt halál tápos senki, csak a Z-től kezdett el romlani, mint ahogy a Naruto elején sem, csak a Shipuudentől.

Bleachet én nem is méltatom arra, hogy ennél többet írjak róla.

Azt meg ne mondd, hogy Luffy és Zoro nem tápos, mert az, nekik is kb a semmiből jön a hatalmas erő hírtelen.

2013. aug. 8. 15:08
 38/52 anonim ***** válasza:
(Szerintem azt a tápost úgy értette hogy bárkit megtudna verni. Narutoba már csávó ugrál madara ellen. OP-ba kb semmi esélye nem volt Luffynak, komoly helyzetben Akainu nagyon simán Ownolta őket.)
2013. aug. 8. 15:17
 39/52 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem mondtam, hogy Luffy és Zoro nem tápos, csak azt mondtam, hogy messze nincsenek agyonra tápolva, mint a DB, Naruto vagy a Bleach karakterek.
2013. aug. 8. 15:17
 40/52 anonim ***** válasza:
Hát Ichigo jah, az már minden, Jöttek halálistenek, ő az lett. Majd Vaizardok, ő az is lett, majd espadák, vastolorde is lett, majd fullbringer, az is lett, majd Quncy-k azt is lett..
2013. aug. 8. 15:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!