mivel a DB sokkal hamarabb jött ki mint a többi ezért a legtöbbre rálehetne mondani h arról koppintották...
2013. ápr. 5. 22:56
13/52 anonim válasza:
Szerintem a sima Naruto shippuuden ^^
2013. ápr. 6. 13:34
14/52 anonim válasza:
Ami a dragon ball koppintása XD
2013. ápr. 6. 13:48
15/52 anonim válasza:
Természetes, hogy Dragon Ball.
2013. ápr. 13. 14:54
16/52 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a dragon ball koppintásos dolgot. A dragon ball nak mia lényege? mi a storyja hány féle képesség van benne? vayg 10-20 összesen és majdnem mindegyik egy szaros fénysugár. a történet nulla kb annyi hogy felbukkan egy rossz fiú 40 részig ellene edzenek másik 40 részen keresztül meg legyőzik,mondhatom nagy sztori. Még ha a Narutot el is cseszték a sok fílerrel meg a néhány kidolgozatlan résszel pl 167. rész (shippuuden) bár ez nem kishimoto hibája hanem a pierot stúdióé, mind1. szóval szerintem a történet önmagában jobb,összetettebb több a képesség vagy 100x annyi kb. szóval sztem naruto a sok kula fílert és egyéb elcseszéseket leszámítva amiket jól is megcsinálhattak volna
2013. ápr. 21. 15:13
17/52 anonim válasza:
De egyébként ha összegezni akarnám hogy mi a jó látvány,történet és kidolgozás terén akkor én a Bleach-et ajánlanám az eddig a legjobb és kevesebb fíler van ráadásul értelmesebbek is
2013. ápr. 21. 15:14
18/52 anonim válasza:
A Dragon ballnak szinte nincsen története, ez igaz, a narutonak emg sz*r története van. Én egyiket sem szeretem, de ha választani kell akkor dragon ball, mert nélküle az én kedvencem sem lenne.
2013. ápr. 21. 15:17
19/52 anonim válasza:
Bleach-et ajánlgatni xD a Bleach konkrét fele filler és felér egy kalap ****al , 2vel ezelőtti válaszoló te se láttál még dbz-t , mert még a naruto-s skillek is ugyanazok mint a db karik skillei .
A másolat soha nem jobb mint az eredeti . Kubo és Kishimoto rég az utcán csövezne ha 20-30éve nem kezdődik el a dragon ball , mert egy saját ötletük nem volt . De csak 1-2 példa : Kard fokozatok -> SSJ ; Naruto Senin Módjának 1:1ben ugyanaz a magyarázata mint a Genki Dama-é , Gohannak van egy ugyanúgy kinéző skille mint a Chidori , Kuririnnek van egy ugyanúgy kinéző skille mint a Rasen-Shuriken..
Lehet nehéz elfogadni naruto fanként pedig elkéne , akár szereted akár nem egy másolat , egy copy és soha a büdös életbe nem lesz jobb mint az eredeti .
Ja és igen , nem vagyok DB fan , nem szeretem a shounen fightokat.
2013. ápr. 21. 15:23
20/52 anonim válasza:
Nem igaz, hogy az eredeti mindig jobb. Az one piece is dragon ball másolat egyrészt és mégis jobb szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!