Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik anime a jobb? a Dragon...

Melyik anime a jobb? a Dragon Ball vagy a Naruto?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 4. 14:09
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
22%
most pár képességet felsoroltál ami megtalálható mindkettőben attól független tudod te mennyi képesség van a narutoban. am meg nem ugyanazok a skillek mert a dragon ballban mindegyik skill valami fénysugár vagy fénylabda amit egy füstfelhő kisér meg ordibálás
2013. ápr. 24. 21:16
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
Vitathatatlanul a DRAGON BALL!
2013. máj. 14. 01:42
 23/52 anonim ***** válasza:
46%
Egyértelműen a Naruto.Persze,tele van DB koppintással,ettől függetlenül sokkal jobb.Lehet,hogy azért mert régebbi a DB,de egyszerűen unalmasak benne a harcok,a Goku vs Freeza harcot nem tudtam végignézni olyan szinten unalmas és semmitmondó volt.A Narutoba meg a vizsgán lévő harcok olyan látványosak és izgalmasak voltak,hogy 1 nap alatt majdnem 5-60 részt megnézted,azért mert majdnem az egész napom ezzel ment el mert annyira tetszett.a Shippudenben a Chiyo és Sakura VS Sasori harc is nagyon jó volt,sőt még a többi harc is.A DB-ben meg Goku csinál egy Genki Damat,Freeza is csinál vmi hasonló cuccot,egymáshoz dobják és valamelyik meghal,a másik meg túléli,és ezzel vége van egy résznek és egy csatának,jóformán ennyi.A Naruto a DB-t simán körözi.
2013. máj. 18. 15:52
 24/52 anonim ***** válasza:
68%

NEm lett jobb a naruto egyátalán .. attól mert 20ével később egy átgondolt dologból jött az egész attól még egy eredeti ötlet sincs benne , ráadásul mostanra már a mangaka is belebonyolódott a saját hülyeségeibe és próbálja másolni azt a stílust amit a One Piece évek óta csinál ...

Amúgy meg , a másolat soha nem lehet jobb az eredetinél.

2013. máj. 18. 15:56
 25/52 anonim ***** válasza:
100%

1. Szerintem hülyeség kijelenteni hogy ez bizony jobb, vagy az bizony jobb, mert ez a te véleményed, szóval helyesebb, hogy szerintem ez a jobb, szerintem meg az.

2. Az ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik, ezen ne vesszetek össze, mindenkinem más.

Nem vagyok se naruto, se dragon ball fan, én a dragon ballon többet szórakoztam a vontatottsága ellenére is, a narutoba nem bírtam a főszereplőket, de a kedvenc szereplőim jelenetein itt is legalább úgy szórakoztam, mint a db-ben. Pont itt olvastam, hogy valami meg pont a főszereplők miatt nézi a narutot és én ezért nem hülyézem le, meg sz*rozom le az ízlését, mert tudom, hogy mindenkinek más tetszik és nem várom el, hogy mindenki az én ízlésemhez igazodjon, mert ez nagyon hülye felfogás, már bocsánat.

Arról, hogy a másolat sosem lesz jobb az eredeti, pont te mondtad, hogy az One piece a legjobb shounen fight (nem itt, de felismerem a stílusodat) és az is a db-ből vett át sok dolgot, szóval itt máris ellent mondtál magadnak.

2013. máj. 18. 16:06
 26/52 anonim ***** válasza:
76%
Engem is idegesített drszabi, amikor néztem a Dragon Ballt.Szerintem a Dragon Ball sokkal jobb, mint a Naruto.A Naruto az csak egy koppintás.Jó van aki szereti, de a DB 1000x jobb.
2013. máj. 23. 15:40
 27/52 anonim ***** válasza:
100%
Dragon Ball bár már a többi kommentből is egyértelművé vált meg amúgy is...
2013. jún. 8. 17:00
 28/52 anonim ***** válasza:
80%

A kettő közül melyik a jobb anime? Egyértelműen a Naruto.

A Dragon Ball sztorija kb. a nullával egyenlő. Van a főszereplő és társai, jön egy erős ellenfél, azt le kell győzni, legyőzik, utána jön egy másik és azt is legyőzik, eközben meghal egy-két haver, ahhoz hogy fel tudjuk támasztani őket, el kell rohangálni megkeresni a kristálygömböket, és eközben hú de jók vagyunk, mert megmentettük a világot a gonosztól. Nem számít, hogy közben a jó szereplők majdnem több kárt tesznek a bolygóban, mint maga az ellenség. Logikátlan és primitív sztori.

Tele van agyatlan harcokkal, se taktika, se semmi, és szerintem még csak nem is annyira látványosak. Jóformán csak arról van szó, hogy " Én vagyok az erősebb, nem igaz mert én."

A Narutoban azért legalább gondolkodnak is a karakterek, van benne stratégia és taktika is, nem csak izomagyú cséphadarásról szól. Másrészt, tény hogy van a Narutoban DB koppintás, de kevés, másrészt teljesen más a harcrendszer is, valamint sokkal több és sokoldalúbb technikák vannak benne, arról nem is beszélve, hogy maguk a karakterek sokkal kidolgozottabbak és egyedibbek is. Persze a sok filler, tényleg el tudja venni a kedvét az embernek. De attól még a sztori jobb, több benne a fordulat, és a történetszál is jobban meg van oldva.

Persze az FMA-tól mind a két anime fényévekre le van maradva.

2013. aug. 8. 12:38
 29/52 anonim ***** válasza:

"A Dragon Ball sztorija kb. a nullával egyenlő."

Mert ugye a narutoé nem? Van egy titokzatos gonosz, akit követ egy idióta, akit meg követ egy csapat idióta, ez 500részig..

2013. aug. 8. 12:47
 30/52 anonim ***** válasza:

A Dragon ballnak lehet nincs nagy sztorija, de a Naruto nagy sztorija meg tele van logikai bakikkal és hülyeségekkel, nem tudom melyik a jobb...

A Dragon ballban ész nélküli harcok vannak, ez így van, de a Narutoban is és még rengeteg shounen fightban.

Mindegyikben csak jön random az erő, nincs megmagyarázva, nincs logika benne, csak van és kész...

Szóval a shounen fightok nem a magyarázatokról híresek, hanem az agyatlan előrehaladásról.

2013. aug. 8. 13:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!