Aki a narutot tartja jobbnak buta , az egész naruto a dragon ball koppintása , még a képeségek is meg a magyarzatuk . Pl: Naruto Sennin modjának a magyarázata ugyanaz mint 20évvel ezelőtti DBZ-ből a Kaio-Ken magyarázta , de még a többi skill is rasen shuriken is eredetileg Kuririn skille volt , egy chidorihoz nagyon hasonló skille pedig Gohan-nak volt .
Szóval a naruto nem is tagadja hogy egy koppintás . Hol lenne jobb a gyenge sablon koppintás az eredetinél , ha 20éve nem lett volna Dragon Ball meg a mangakája , akkor most kishimoto és jópár társa kb éhen halna ..
Nem csak dragon ball koppintás.
A hxh-ból Kurapika vörös szemes klán kiírtós dolgát is lelopta, a csakra is tiszta nen koppincs, a nem tudom melyik hokage képessége, meg szintén egy hxh karakterről lett koppincsolva, szóval egyediség nem nagyon található benne.
Én belenéztem a Narutoba és a harcjelenetek nem igazán nyűgöztek le...
A Dragon Ball sokkal jobb,ő az animék királya
Narutónak van története
Dragon Ball-ban jön egy rosszfiú aki elakar pusztítani mindent/uralkodni minden felett meg ilyenek, majd pár részen keresztül ordítanak rá és meghal
A Narutonak van története, de sz*r és tele logikai bakikkal.
A dragon ball valóban nem történet központú, de az ellenfelek kb 1000x jobban kivannak dolgozva, mint a Narutoban.
"majd pár részen keresztül ordítanak rá és meghal"
Érdekes én végig néztem az összes DB részt de még sosem láttam ilyet :) Egyszer volt nagy szerepe az ordításnak,de az is azért volt szükséges hogy kiszabaduljon Buu,Gotenks és Szívtelen Sátán abból az idő kamrából
Szerintem a DB-nek kíváló története van a GT kivételével mert az egy hulladék volt de már a Z végén is lehetett látni hogy kínlódtak már mindenfélével de az még elment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!