Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik anime a jobb? a Dragon...

Melyik anime a jobb? a Dragon Ball vagy a Naruto?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 4. 14:09
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
29%
Naruto
2013. ápr. 4. 16:02
 2/52 anonim ***** válasza:
100%
Dragon Ball...De nem kérdéses, hogy a Naruto is majdnem olyan jó mint a Dragon Ball
2013. ápr. 4. 16:42
 3/52 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Dragon Ball, de kinek mi.
2013. ápr. 5. 07:17
 4/52 anonim ***** válasza:
44%

Aki a narutot tartja jobbnak buta , az egész naruto a dragon ball koppintása , még a képeségek is meg a magyarzatuk . Pl: Naruto Sennin modjának a magyarázata ugyanaz mint 20évvel ezelőtti DBZ-ből a Kaio-Ken magyarázta , de még a többi skill is rasen shuriken is eredetileg Kuririn skille volt , egy chidorihoz nagyon hasonló skille pedig Gohan-nak volt .

Szóval a naruto nem is tagadja hogy egy koppintás . Hol lenne jobb a gyenge sablon koppintás az eredetinél , ha 20éve nem lett volna Dragon Ball meg a mangakája , akkor most kishimoto és jópár társa kb éhen halna ..

2013. ápr. 5. 12:05
 5/52 anonim ***** válasza:
52%

Nem csak dragon ball koppintás.

A hxh-ból Kurapika vörös szemes klán kiírtós dolgát is lelopta, a csakra is tiszta nen koppincs, a nem tudom melyik hokage képessége, meg szintén egy hxh karakterről lett koppincsolva, szóval egyediség nem nagyon található benne.

2013. ápr. 5. 13:00
 6/52 anonim ***** válasza:
68%

Én belenéztem a Narutoba és a harcjelenetek nem igazán nyűgöztek le...

A Dragon Ball sokkal jobb,ő az animék királya

2013. ápr. 5. 15:30
 7/52 anonim ***** válasza:
0%

Narutónak van története

Dragon Ball-ban jön egy rosszfiú aki elakar pusztítani mindent/uralkodni minden felett meg ilyenek, majd pár részen keresztül ordítanak rá és meghal

2013. ápr. 5. 16:36
 8/52 anonim ***** válasza:
59%

A Narutonak van története, de sz*r és tele logikai bakikkal.

A dragon ball valóban nem történet központú, de az ellenfelek kb 1000x jobban kivannak dolgozva, mint a Narutoban.

2013. ápr. 5. 16:53
 9/52 anonim ***** válasza:
52%

"majd pár részen keresztül ordítanak rá és meghal"

Érdekes én végig néztem az összes DB részt de még sosem láttam ilyet :) Egyszer volt nagy szerepe az ordításnak,de az is azért volt szükséges hogy kiszabaduljon Buu,Gotenks és Szívtelen Sátán abból az idő kamrából

Szerintem a DB-nek kíváló története van a GT kivételével mert az egy hulladék volt de már a Z végén is lehetett látni hogy kínlódtak már mindenfélével de az még elment

2013. ápr. 5. 18:02
 10/52 A kérdező kommentje:
#7-es.Látom te nem vetted észre,hogy a Narutot a Dragon Ballról koppintották.Komolyan akik ide írnak és nézik/nézték a Dragon Ballt és volt egy kommentelô drszabi.Nem tartjátok idegesítônek (indavideon fenn van az összes része).
2013. ápr. 5. 19:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!