Mit gondoltok a Viva TV-ről?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 18:00
21/24 anonim válasza:
Nekem már a JB + SP-s zenékből van elegem de nagyon...(N)
Mondjuk a mostani új műsoruk az "Egytől-három" még el is megy + Randikommandót még szívesen megnézem, de az ilyen, hogy pl.: Playboy villa lányai... háát jó... nekem abszolút nem jön be.
22/24 anonim válasza:
a playboy villa lányait szeretem xD olyan jókat röhög rajta, hogy mien szőkék és hülyék azok a csajok xD a műsorvezetőkkel nincs különösebb bajom, csak inkább a zenei felhozatallal, mint ahogy már leírtátok a mostani sztárolt tinicelebek szar dalait nyomatják... sokkal szívesebben nézek MTVt
23/24 anonim válasza:
Sajnálatos módon a viva, magyarország első számú zenecsatornája.. Ezek a semmiből lett tinisztárok szégyent hoznak a magyar zeneiparra, mert ugyebár apuci befizette őket és akkor ők már húúú de hova ne szarjak nagy sztárok.. hát förtelem az egész..
24/24 anonim válasza:
Sok a duma de nincs zene !!! Fel akarna jönni műsoros csatornának de valahogy ez nem jön össze neki nyomják az egyre pocsékabb műsorokat zene meg nincs ha meg van az akkor vagy a világ legrosszabb MAGYAR száma ! Vagy már 1889 es kb !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!