Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok a Viva TV-ről?

Mit gondoltok a Viva TV-ről?

Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 18:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
98%
Egy nagy szar. Nyomatják benne a totálbéna magyar együtteseket és "tinisztárokat". A Mayo Chix nagyon gáz. A műsoraik bénák és unalmasak.
2009. szept. 12. 19:23
 2/24 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem érdekesek a műsorok, csak lehetne kicsit több benne a klip és kevesebb a műsor. Egyébként ugye nem rég volt designcsere és ezzel jöt, hogy az új klippekre nem kell 1 hónapot várni hanem kb. csak 2 hetet :)
2009. szept. 12. 19:39
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyűséges média/divat/marketing katyvasz,borzadályos műsorvezetőkkel,iszonytató arculattal és undormány műsorokkal.Ez nem zenecsatorna.
2009. szept. 13. 09:11
 4/24 anonim ***** válasza:
régen szerettem, de az érdeklődési köröm megváltozott, most nem tudom mi van vele
2009. szept. 13. 12:30
 5/24 anonim ***** válasza:
Régen voltak jo műsoraik...akkor még rendszeresen néztem...pl. táncreakció, shibuya, snickerseksön (nem tudom hogyan kell leírni)..néha oda szoktam kapcsolni, de már nincsenek olyan műsorok amik érdekelnének is...mondjuk még talán a Tekercsek...de abban meg idegesítő a műsorvezető szoval....:-)
2009. szept. 13. 13:19
 6/24 anonim válasza:
Az egész csatorna nyomja a nyugati sz*rokat meg noname ,,celebeket". Ezért nem is nézem.
2009. szept. 13. 15:50
 7/24 anonim ***** válasza:
61%

Én a rockot szeretem, meg a jó zenéket :D ezért nem nézem a Vivát már.

Ezzel sajnos lecsúszok arról, hogy a többi 7.-es osztálytársam által kedvelt Floridát (fuj) meg Pussy Cat Dolls, meg Lady Gaga, meg a többi hangtalan felkapott senkit ismerjem

2009. szept. 13. 16:14
 8/24 anonim ***** válasza:

A műsorvezetőkkel semmi baj. Szerintem aranyosak. Úgy egészében elég unalmas az egész csatorna. A zenék nagyon rosszak. De erről nem a viva tehet. Egyszerűen nem szeretem a mostanában játszott zenéket.

Régen rengeteget néztem, ma már inkább az MTV-re kapcsolom.

2009. szept. 13. 18:02
 9/24 anonim ***** válasza:
Régen én is szerettem, akkor még jóval több Klipp ment jók voltak a műsorok is!!! De mára már állandóan a tinisztárok mennek...meg mindenféle hülye műsor amik egyáltalán nem illenek az állítólagos zenecsatornába!!! Ha voltak is régen jó műsorok pl.: a Premier Pláne amit imádtam, na pont az ilyen jókat vették el...Szal azt gondolom róla, hogy tök értelmetlen!!!
2009. szept. 20. 15:10
 10/24 anonim válasza:
szerintem is egy NAGY RAKAS LÓÜRÜLÉK!!! nembírom nézni tiszta szégyen XD. Egy nagy f*s sz@r. igen régen jobb volt, de sok a műsor és kevés a zene, és ami zene van az is szar :D. Szerintem ha zenét akartok akkor halgassatok sláger rádiót (ez nem rejtett reklám ;)) ott még a műsorok is jók, főleg reggel a bumerángot bírom!
2009. szept. 28. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!