Mit gondoltok a Viva TV-ről?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 18:00
1/24 anonim válasza:
Egy nagy szar. Nyomatják benne a totálbéna magyar együtteseket és "tinisztárokat". A Mayo Chix nagyon gáz. A műsoraik bénák és unalmasak.
2/24 anonim válasza:
Szerintem érdekesek a műsorok, csak lehetne kicsit több benne a klip és kevesebb a műsor. Egyébként ugye nem rég volt designcsere és ezzel jöt, hogy az új klippekre nem kell 1 hónapot várni hanem kb. csak 2 hetet :)
3/24 anonim válasza:
Szörnyűséges média/divat/marketing katyvasz,borzadályos műsorvezetőkkel,iszonytató arculattal és undormány műsorokkal.Ez nem zenecsatorna.
4/24 anonim válasza:
régen szerettem, de az érdeklődési köröm megváltozott, most nem tudom mi van vele
5/24 anonim válasza:
Régen voltak jo műsoraik...akkor még rendszeresen néztem...pl. táncreakció, shibuya, snickerseksön (nem tudom hogyan kell leírni)..néha oda szoktam kapcsolni, de már nincsenek olyan műsorok amik érdekelnének is...mondjuk még talán a Tekercsek...de abban meg idegesítő a műsorvezető szoval....:-)
6/24 anonim válasza:
Az egész csatorna nyomja a nyugati sz*rokat meg noname ,,celebeket". Ezért nem is nézem.
7/24 anonim válasza:
Én a rockot szeretem, meg a jó zenéket :D ezért nem nézem a Vivát már.
Ezzel sajnos lecsúszok arról, hogy a többi 7.-es osztálytársam által kedvelt Floridát (fuj) meg Pussy Cat Dolls, meg Lady Gaga, meg a többi hangtalan felkapott senkit ismerjem
8/24 anonim válasza:
A műsorvezetőkkel semmi baj. Szerintem aranyosak. Úgy egészében elég unalmas az egész csatorna. A zenék nagyon rosszak. De erről nem a viva tehet. Egyszerűen nem szeretem a mostanában játszott zenéket.
Régen rengeteget néztem, ma már inkább az MTV-re kapcsolom.
9/24 anonim válasza:
Régen én is szerettem, akkor még jóval több Klipp ment jók voltak a műsorok is!!! De mára már állandóan a tinisztárok mennek...meg mindenféle hülye műsor amik egyáltalán nem illenek az állítólagos zenecsatornába!!! Ha voltak is régen jó műsorok pl.: a Premier Pláne amit imádtam, na pont az ilyen jókat vették el...Szal azt gondolom róla, hogy tök értelmetlen!!!
10/24 anonim válasza:
szerintem is egy NAGY RAKAS LÓÜRÜLÉK!!! nembírom nézni tiszta szégyen XD. Egy nagy f*s sz@r. igen régen jobb volt, de sok a műsor és kevés a zene, és ami zene van az is szar :D. Szerintem ha zenét akartok akkor halgassatok sláger rádiót (ez nem rejtett reklám ;)) ott még a műsorok is jók, főleg reggel a bumerángot bírom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!