Mit gondoltok a VIVA TV-n futó Szülinap Luxuskivitelben című műsorróL?
Nekem nem tetszik a legjobban,de meglehet nézni ha nincs más!
Sok elkényesztett gyerek hisztizik minden szarértxD
Magamtól egy ezredmáspdpercet se néznék meg belőle,de sajnos van egy rokonom,aki miatt egyszer végig kellett szenvednem 1 részt.
Na figyelj:
Egy iszonytató hányadék "műsor".Nem tudom felfogni,mi a céljuk ezzel a készítőknek és magának a TV-nek is,amelyik műsorra tűzi.Szándékosan sokkolják a csóró népet (Amerikában is,merthogy ott is van ám ilyen!) ráadásul a "főszereplők" tutira csak megjátsszák,hogy mennyire nemtörődöm,primitív,pénzcentrikus,ostoba hisztérikák,mert egyszerűen KÉPTELEN vagyok elhinni,hogy ilyen létezik!!!Ilyen egyszerűen nincs!Nem lehet! :O
Azonkívül teljesen lejáratja az átlag Amerikai fiatalokat is ezzel a színjátékkal,meg a csilivili feltűnösködéssel.
Borzalmas médiakreálmány.Nincs lelke annak az elmebetegnek,aki egyátalán kitalálta!
Ez a sweet 16? Egyszer láttam belőle egy részt is kiakadtam, hogy egy hülye 16 éves lány hisztizett, mert nem azt az autót kapta meg amit akart. Meg a sokkal drágább nem tudom milyen cucc kellett neki az anyja meg benyögte, hogy jól van kicsim mindegy mennyi, megvesszük...
Hát köszi, tényleg jólesik nézni ahogy az elkényeztetett pénzes libák hogyan hisztiznek a nagy luxusukban, miközben idehaza....
És ha ez nem igaz, csak megjátsszák, akkor is gáz és idegesítő.
Igen, a sweet sixteen az.
Köszi a választ
Ja, meg az egyiknek el lett rontva a szülinapja, mert hamarabb kapta meg az ajándékát (egy kocsit)...
De volt az MTV-n egy műsor, amiben a Sweet 16-ben szereplő csajokat kiküldték ilyen elhagyatott helyekre dolgozni. Na, az jó volt :D
azt én is láttam amikor a buli előtt kapta meg a kocsit, aztán hisztizett, és a végén nem kapta meg...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!