Most megint megőrült a Digi, hogy elvette a TLC-t meg a ID-t?
Egyszer nyáron már elvette, aztán most visszatették 1 hónapra, úgy örültem, erre megint elvették?
Hát "mi folyik itt Gyöngyösön"?????!!!!
Fúúúú, most ezért én is nagyon haragszok rájuk, az ID a kedvenc csatornám. Viszont várható volt, hogy el fogják venni, ugyanis elvették a többi discoverit is, és a saját csatornáikat rakták helyettük.
A TLC-t nem nagyon néztem, inkább csak a kuponzsomblőröket szerettem azon.
A diginél sajnos nagyon sűrű a csatornák váltogatása, tehát már nem ér váratlanul, ha egyik napról a másikra találok újat, vagy nem találok egy-kettőt.:(
Sajnos a TLC is a Discovery csoport tagja és ezért vették el. Ezt is sajnálom, de legjobban a sima Discovery-t, meg a Discovery ID-t.
Nagyon-nagyon mérges vagyok emiatt és felháborító ez az egész, amit a Digi művel. Remélem jó sok ügyfél bontani fogja a szerződést! Én is gondolkodom rajta.
Igen, mi is fel vagyunk háborodva, és gondolkodunk azon, hogy felbontjuk velük a szerződést, főleg, hogy nincs hűségidőnk.
Valaki írta, hogy nem tudták fizetni a dollár lei árfolyam miatt.
mert hogy román a központ, vagy mi :S
mindenesetre csesszék meg!
én a science-t is szerettem nagyon.
Nekem is ezek voltak a kedvenceim. Azt észrevettétek, hogy az Animal Planet is megszűnt? Felháborító, hogy a legjobb csatornákat veszik el.
A honlapjukon az van, hogy az árak stabilitása az üzletpolitikájuk, de amikor már ennyire a minőség rovására megy, akkor nem kéne ezt egy kissé felülbírálni?
Én már intézem a T-homhoz való szerződést...Ott van minden,minden digitális...Igaz,van 2 éves hűségidő,de ha jó a szolgáltatás,lehet tőlem 10 éves is...
Egyébként nem értem a Digit...ahelyett,hogy emelt volna pl 300-500 ft-ot havnota,el fog veszíteni pár ezer ügyfelet...De ha így jobb nekik,hát legyen...
Mindenkinek sikeres szolgáltatóváltást kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!