Emlékszik valaki erre a a filmsorozatra? Tán a "80-as években ment a tv-ben és olyasmi volt benne, hogy egy férfi megőrült. (folytatom lejjebb)
Figyelt kérdés
A rosszakarói elhitették vele is meg a családjával is, hogy meghalt, ám ő itt maradt "szellemként" és kísértette őket, Úgy emlékszem ANDRÉ volt a filmben ez a színész. Egyébként kosztümös sorozat volt.2012. jan. 6. 22:03
1/5 anonim válasza:
Én halványan emlékszem rá csak a címét már nem tudom. Amikor megjelent a szellem mindig magától nyílt-csukódott az ajtó, és nyikorgott is.
2/5 anonim válasza:
Előző vagyok. megtaláltam, azt hiszem ez volt
http://www.youtube.com/watch?v=MQJNtggBOTo
A messziről jött ember
3/5 anonim válasza:
Óóóóóóóóóóóóó...... nagyon jól emlékszem!!!!!
Igen, a Messziről jött ember! Hogy mi hogy féltünk!!! De állandóan azt néztük... :)
André és Jacques de la ... (e: Bosszié) volt a két testvér... A legvégén derült ki, hogy André meg sem halt, viszont a végén Jacques hal meg, s a hintóban a feleségével ül (már holtan), így végződik a sorozat...
Érdekes, hogy ennyi év távlatából így megmaradt bennem, de ezek szerint másokban is!
Üdv a klubban! :D
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyok vagytok,köszi!!
2012. jan. 7. 01:42
5/5 fokhagymásfagyi válasza:
Emlékszem, ezen a filmen féltem a legjobban. Egy erdő, ahol ez az Andre kísértett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!