Egyedül én gondolom úgy, hogy férfi és Nő között nincs tartós, igazi barátság?
ÁÁÁ...köszönöm :)
Egyébként én Nő vagyok és sok tapasztalat miatt írom amit írok.
Megindokolnád miért gondolod így Te is?
Én hiszem,hogy van férfi és nő között is tartós,igaz barátság.Az én példám is igazolja.
43 éves nő vagyok.Az igaz barátom 45 éves.Együtt jártunk óvodába,majd általános iskolába.Nekem 2 nővérem van,ő egyke.Én mindig szerettem volna egy bátyót,ő meg egy húgit.Mivel a szülők is jó barátságban voltak,szomszédok is voltunk( panellakásban nőttünk fel,egy emeleten)
így mi olyanok voltuk mintha testvérek lennénk.
helyes srác lett,de sosem tudtam másképp nézni rá,csak úgy hogy a "bratyó,jóképű".Ahogy ő is kicsi húgicának tartott.Később mindketten összeházasodtunk,egymás tanúi lettünk.A lányomnak bratyó a keresztapja.A feleségét is szeretem nagyon,ahogy ő is kijön a férjemmel.
Mai napig is hű barátok vagyunk,és remélem hogy még sokáig azok maradunk.(sajnos idén kiderült,hogy komoly beteg,és nagyon aggódom érte.) Ő az én igaz barátom..Egy kincs.
Van, de nagyon nehéz.
Nekem is van, ő a legjobb barátom.
Igaz, én beleszerettem, ő nem viszonozta.
De szerettem őt annyira, hogy inkább lemondjak a szerelemről a barátságunk miatt. Sok időbe telt, és sokat szenvedtem miatta, de el tudtam engedni, hogy megmaradhasson a barátságunk.
Ettől függetlenül, ha ő nyitna felém, akkor nem hátrálnék meg.
De nem várok rá, mert nem ringatom magam illúziókba.
A héten is találkozunk, Rulez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!