Egyedül én gondolom úgy, hogy férfi és Nő között nincs tartós, igazi barátság?
Figyelt kérdés
Ha valaki ezen véleményen van, kérem jelezze. :)2012. jan. 1. 18:13
11/25 anonim válasza:
nem én is így gondolom...nagyon sok kérdést látok itt ezen az oldalon hogy az egyik fél beleszeretett a másikban és nekem is volt ilyen...sőt ismerek a környezetembe is sok ilyen embert..
12/25 anonim válasza:
Én nem értek egyet. Szinte csak fiú barátaim vannak és sem az én, sem az ő fejükben soha nem fordult meg több.
Szerintem a nő nő barátság az, ami nem olyan tartós. Állandó rivalizálás, hiszti, teljesen feleslegesen. Ha több nőt összezársz, ott balhé lesz, ha férfiakat, akkor max berúgnak és röhögnek.
Szóval én abszolút hiszek ebben a barátságban, főleg hogy a saját bőrömön tapasztalom.
13/25 anonim válasza:
Van férfi és nő között jó barátság, de van akinek nem megy. Nekem vannak lány barátaim és nincs semmi gond:)
14/25 BlackSword válasza:
De sok ellenpélda van hirtelen... De honnan vagytok abban biztos, hogy tudjátok mi is zajlik a másikban??? Mert ha nem mondja el, akkor soha nem jöttök rá...
15/25 anonim válasza:
Tudod néma gyereknek még anyja se érti szavát.
16/25 BlackSword válasza:
És ha nem is akarja elmondani???
17/25 anonim válasza:
Akkor mi van? Vége a barátságnak? Nem hinném.
18/25 BlackSword válasza:
De direktbe gondolkozol... És igen, vége a barátságnak...
20/25 anonim válasza:
ma 19:56
Ha van egy bátyád vagy egy nővéred őt is szereted,de szexuálisan még véletlenül sem jut az eszedbe.
Az ember megérzi ha a másik már más szemmel néz rá,főleg ha igaz barátok.
Én írtam hogy 40 éves barátság van köztünk.40 év hosszú idő,és ennyi idő alatt őszinték vagyunk egymáshoz..Mert az őszinteség a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!