Egyedül én gondolom úgy, hogy férfi és Nő között nincs tartós, igazi barátság?
Most nem akarlak meggyőzni, de igazából van ilyen barátság.
Párom nagymamája, aki 83 éves, már fiatalkora óta van egy férfi barátja, aki jelenleg 90 akárhány éves, és barátok már 50-60 éve kb. (telefonon tartják a mai napig a kapcsolatot, és interneten, igen jól olvassátok: interneten!) Nem ő lenne az egyetlen férfi barátja, de a többiek meghaltak, valaha mind munkatársak voltak, egy irodában dolgoztak, ismerték egymás családját, eljártak mindenfele kirándulni, együtt ünnepeltek, stb.
Ez a mai világban is létezik, nekem is vannak férfi barátaim és semmit nem érzek velük kapcsolatban, többek között azért is, mert én is, ők is foglaltak, és szexuálisan abszolút nem vonzanak/vonzódunk egymáshoz.
Túl kéne lépni a szexualitáson és emberként kéne tekinteni az ellenkező nemre, mert szerintem nagyon hangulatos tud lenni egy ilyen eset, mint, amit fenn írtam: egy barát mindig is fontos lesz az életben, legyen bármilyen nemű!
22/L
én tudom biztosan hogy lehet fiú és lány között tartós barátság, amennyiben mindkét fél a saját neméhez vonzódik. volt sulimban 2 ilyenről tudok, és ez 110%-osam megcáfolja ezt a kérdést....
ha viszont hetero beállítottságúak, ott előbb utóbb az egyik fél többet érez a másik iránt
nem egyedül gondolod. viszont az sincs egyedül, aki szerint van, és vannak is ellentétes nemű, igazi barátai.
Ennyi erővel a biszexexnek nem lenne egy igaz barátja sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!