Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyedül én gondolom úgy, hogy...

Egyedül én gondolom úgy, hogy férfi és Nő között nincs tartós, igazi barátság?

Figyelt kérdés
Ha valaki ezen véleményen van, kérem jelezze. :)
2012. jan. 1. 18:13
1 2 3
 21/25 BlackSword ***** válasza:
de az őszinteség is csak addig fontos, ameddig ezzel az őszinteséggel nem bántod meg a másik érzéseit...
2012. jan. 1. 22:24
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Most nem akarlak meggyőzni, de igazából van ilyen barátság.

Párom nagymamája, aki 83 éves, már fiatalkora óta van egy férfi barátja, aki jelenleg 90 akárhány éves, és barátok már 50-60 éve kb. (telefonon tartják a mai napig a kapcsolatot, és interneten, igen jól olvassátok: interneten!) Nem ő lenne az egyetlen férfi barátja, de a többiek meghaltak, valaha mind munkatársak voltak, egy irodában dolgoztak, ismerték egymás családját, eljártak mindenfele kirándulni, együtt ünnepeltek, stb.

Ez a mai világban is létezik, nekem is vannak férfi barátaim és semmit nem érzek velük kapcsolatban, többek között azért is, mert én is, ők is foglaltak, és szexuálisan abszolút nem vonzanak/vonzódunk egymáshoz.

Túl kéne lépni a szexualitáson és emberként kéne tekinteni az ellenkező nemre, mert szerintem nagyon hangulatos tud lenni egy ilyen eset, mint, amit fenn írtam: egy barát mindig is fontos lesz az életben, legyen bármilyen nemű!

22/L

2012. jan. 2. 20:01
 23/25 anonim válasza:

én tudom biztosan hogy lehet fiú és lány között tartós barátság, amennyiben mindkét fél a saját neméhez vonzódik. volt sulimban 2 ilyenről tudok, és ez 110%-osam megcáfolja ezt a kérdést....

ha viszont hetero beállítottságúak, ott előbb utóbb az egyik fél többet érez a másik iránt

2012. márc. 27. 08:00
 24/25 anonim ***** válasza:
Barátságot mindenkivel lehet. Nincs előírva, hogy csak fiú-fiú és lány-lány barátság létezhet. Vonzások nélkül is lehet fiú-lány barátság.
2012. márc. 27. 17:06
 25/25 anonim ***** válasza:

nem egyedül gondolod. viszont az sincs egyedül, aki szerint van, és vannak is ellentétes nemű, igazi barátai.

Ennyi erővel a biszexexnek nem lenne egy igaz barátja sem.

2013. jan. 16. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!