Miért csinálja ezt a digi tv? Már az ID-t és TLC is elvette! Valaki gondolt arra rajtam kívül, hogy lecseréli a digi-t?
Figyelt kérdés
Pont azokat az adókat veszi el amiket szerintem mindenki nézett!Discovery-ket és most a többit ID és TLC és berak helyettük minősíthetetlen gagyi digi adókat!
Vissza fogok menni az UPC-hez ezt a digi csúnyán elszúrta
2012. dec. 1. 17:06
1/4 anonim válasza:
Én is ezen mérgelődök már vagy 2 napja. Mi fontolgattuk hogy átmegyünk a upc-hez de az meg túl drága az hbo pakkal együtt
2/4 anonim válasza:
Azért vették ki, mert a Digi központja Romániában van, ahol a fizetési eszköz a lej. A Discovery csoport viszont dollárban kéri a szolgáltatás-díjat. Mivel a lej-dollár árfolyam erősen ingadozott, a Discovery által kért összeg jóval megnövekedett, amit a Digi nem tudott, vagy nemes egyszerűséggel nem akart kifizetni. Teljes igazságot senki sem tud. Annyi a lényeg, hogy a szerződés november 30-án lejárt, így az összes Discovery csoporthoz tartozó csatornát (Discovery Channel, ID, TLC, World, Animal Planet) ki kellett venniük a csomagból. Mivel nincs megegyezés, valszeg egy jó darabig nem is lesznek visszarakva. Főleg ha ennyire elfajult a vagdalkozás a két fél között. Elszomorító a helyzet, de nem tudjuk a teljes igazságot...
3/4 A kérdező kommentje:
Engem az érdekel,hogy legyenek az én kedvelt adóim!
És ezért átmegyek az upc-hez!
2012. dec. 1. 17:15
4/4 anonim válasza:
Nekem is kedvencem az ID, és még mindig puffogok, hogy nincs, de azért még mindig úgy gondolom, hogy jobban megéri a digire előfizetni mint az upc-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!