Más is undorítónak találja a MOKKA műsorában történteket?
Figyelt kérdés
A minap éppen belenéztem a TV" reggeli műsorába és elképedtem, azon, amit láttam. Azt már mindenki tudja, hogy van egy játék, ahol három lehetőségre lehet szavazni egy-egy eldöntendő kérdésben, pl. ön szerint ki nyeri a következő választásoakt, győzni fog-e a Videoton, bla bla bla, amivel nincs is gond.
De ezúttal az volt a kérdés, hogy miért ölték meg Szita Bencét. Normális az ilyen, aki ezt szavazásra bocsátja és még nyereményeket is felajánl?
Szerintem ez már túlmegy minden határon. Ha belegondolok, hogy egy szexualitásról való beszélgetés vagy egy Joshi/Mónika show-beli bunyó miatt a büntetés pár órás elsötétítés, akkor ezért szerintem minimum egy hetesnek kellene járnia. mit gondoltok?
2012. nov. 9. 19:19
1/3 anonim válasza:
Szerintem is etikátlan dolog ilyet tenni. Na! Én többek között ezért sem nézek tv-t. Nézek helyette a számítógépen jobbnál jobb filmeket vagy olvasok. Lehet, hogy többre megyek vele! :-)
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, talán követnem kellene a példádat.
2012. nov. 9. 19:27
3/3 sZamu válasza:
Én nem tartom etikátlannak, egyszerűen különbözőek vagyunk, más az értékrendünk. Az én értékrendem például ettől nagyon távol áll, többek között ezért sem nézek tv-t. Nagyon jó blog-okat lehet találni a neten, amiket értelmesebb emberkék írnak mint akik a tv-ben szerepelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!