Miért van az, hogy míg az emberek 70%-a szereti a Való Világot és nézi is a TV-t, addig a maradék undorítónak tartja és visszakozik a közszereplőktől?
Ti hogyan viszonyultok...
a médiánkhoz?
a nyugati médiákhoz?
a háborús tudósításokhoz?
a média társadalomra gyakorolt hatásához?
azokhoz az emberekhez, akik még mindig hisznek a TV-nek?
A 70%-ot a retekklub marketingesei mondják saját magukról.
A "maradék" nem nézi a TV-t, mert megundorodott a valóvilágtól. Na nem attól a fos műsortól, hanem attól az agymosásos, hazug diktatorikus demagógiától amit a hiradókban lehet látni.
Mert a maradéknak ennyire nincs fantáziája, hogy a szabadidejében a tévé előtt rohad és nézi az agyromboló műsort.
Kábeltévém nincs, csak az alap 3 csatorna plusz egy helyi adó. Igazából évekis tévém sem volt, nem hiányzott.
Nevetségesnek tartom, hogy intelligensnek gondolt emberek is szívesebben csevegnek a való világról, mint bármi másról.
Mielőtt politikailag engem is ide v oda sorolnál, megnyugtatlak, egyik párt vagy ideológia szimpatizánsa sem vagyok, mindegyiknek van előnye és még több hátránya, egyik se érdekel, nem is foglalkozom vele, ha nem muszáj.
Ha valami hír a fülembe jut és érdekel, beírom google-be és elolvasok róla néhány cikket.
Háborús tudósításokkal nem igazán foglalkozom, a helyzettel úgy, ahogy tisztában vagyok, ennyit elégnek tartok a mindennapjaimban.
A buta embereket utálom, akik ha valamit elmondtak a híradóban, akkor az úgy is van gondolkodásmóddal bírnak, és észérvekkel sem lehet meggyőzni, hogy elgondolkodjon legalább a dolgon.
Ti hogyan viszonyultok...
- a médiánkhoz? Rádió halgathatalan max. a Kossuth. bár tudni kell dekódolni, híradó dekódolható de önmagát ismétlő és unalmas hogy a világban csak rossz dolgok történnek :D (mert amúgy nem), újság a szaksajtó minimális részén kivül szoclib .... . internet. Vagy vagdalkozva manipulálok, vagy manipulálva torzítók.
- a nyugati médiákhoz? Minimális fantázia van bennük. Kevés dekódolom van hozzá. Az általános emberi viselkedés és történelmi, kulturális háttér és pszichológiai+szociólogiai ismeretem alapján akaaro megfejteni.
- a háborús tudósításokhoz? Hát eddig a legtöbb a vártat harangozta be. Nem sok izgi van benne. Mert fantáziátlan.
- a média társadalomra gyakorolt hatásához? Az agy butítás önkéntes és igényelt ez benne a fájó.
- azokhoz az emberekhez, akik még mindig hisznek a TV-nek? Olyan nincs. Csak olyan aki a pártállam helyet frankót módod akar. A többség tudja hogy hülyeség. De az összezavarja ha nem mondják meg neki mi a véleménye.
A kuruc.info is ez a kategória és az RTL Híradó is. Mind kettő a táborának könnyen fogyaszthatóságot adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!