Stargate : universe, mit szólsz hozzá, hogy tavasszal még leadják a maradék 10 részt, aztán pedig vége?
Figyelt kérdés
A syfy csatorna nem rendelt be több részt a sorozatból , így már nem lesz 3. évad soha .2010. dec. 17. 09:38
1/5 anonim válasza:
Nem csodálkozom.Az 1.évad annyira unalmas volt,hogy a 2.at már el sem kezdtem.Azonkívül rosszak a karakterek,ellenszenves emberek,minden döntésük rossz,az első évad meg annyira cselekmény mentes,hogy ha megnézem az 1.részt,a 10.et és az utolsót,akkor sem maradok le semmiről.
Rém gyenge próbálkozás szerintem az egész sorozat.
2/5 anonim válasza:
EZ FAKE, 8 évad lesz belőle,annyit már lefoglaltak
3/5 anonim válasza:
előző vaagyok,és sztem elég jó lett a sorozat,az igaz h az 1. évad elég unalmas,de a 2. már sokkal jobb
4/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó sorozat, kár hogy kaszálták.
5/5 zzso16 válasza:
A 3.évadot az MGM leforgatta csak a syfy nem rendelte meg úgyh az MGMnek talália kell egy csatornát amelyik leadja.De ez az év biztos h kimarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!