VV: Nem tartjátok undorítónak, amit Anikó csinál?
Egyet értek.
És ha nem kezd ki Olivérrel, akkor lehet, hogy nem ezt a nyúlgerincet szavazzák vissza a nézők.
3. válaszoló teljesen igazad van: Ha Aikó nem nyomul rá Olivérre, Oli tuti bent lenne még, mert ezért akart kimenni a villából, mert féltette a kapcsolatát. ÉS ez tény, mert azutn kezte el ezt a nem akarok visszamenik dolgot miután a kihíváson tapasztalta mennyire komolyan lejött az ő "kapcsolata" Anikóval.
És ha nem akar visszamenni, akkor az emberek nem szavaznak úgy rá, hisz minek...
Remélem ő lesz a következő kieső. Magától úgyse megy ki, csak játsza az eszét, 2 napő múlva azt se tudja majd ki az az Olivér..
total kivagyok a csajtol. mikor meg a fantasztikus hatos 'fovezere' volt veszekedett Oliverrel, mert tul taktikazza, Szandika, mert mit nem enged meg maganak, Evat lecsotanyozta. A hatosban ugy erezte, ott az ero, mert tobben vannak. Na rajott, hogy nem er semmit, ezert atallott az Oliverekhez, es szetszedte a tribunust, ezzel azt is elerte, hogy Oliver haza akart menni !! Szandika meg miert dol be neki? ezt meg nem ertem ! Alekosz ... ot megertem, mert hat ferfi, nem csodalnam, ha most, mikozben torolgeti Aniko konnyeit, majd osszejonnek :)) Evanak igaza van, szetszedte oket, es ketszinu nagyon.
Most azon se csodalkoznak, ha Becihez fordulna, mert ott az 'ero'. Szanalmas, undorito no, remelem hamarosan haza takarodik, mert gusztustalan amit csinal ! Nem birtam Zsofit, de bar bent lenne, mert akkor Oli is ott lenne :( Lett volna meg kinek kimenni .. van meg semleges szemely
Csak barátkozik próbál, de ez szerintem nem túl meglepő olyan helyen ahol 24 órában össze vannak zárva.
Az már más kérdés hogy Oli teret engedett neki és neki se volt ellenére a dolog, meg az is hogy Szandikánál már ő van az első helyen, ha olyan legendás barátságuk lenne Évával akkor ez nem történt volna meg.
Egyszóval nyilván nem az a célja hogy szétválasszon bárkit is, csupán szerencsétlenül alakultak a dolgok.
Amúgy meg arra is biztos emlékeztek hogy Olivér ugyanúgy lecsótányozta meg féregezte meg mindenkinél jobban leoltotta Évát az elején mégis milyen jóba lettek.
az egész való világot undorító népbutításnak tartom.
de ti csak egyétek.
azért valamennyi szándékosság van benne, nem egyszer mondta már a riportszobában.
Meg igazából azért is nagyon látszik, hogy direkt csinálja, mert ott van Alekosz. Nagyon nem bírja, és utálja ha tapizza, meg közeledik felé, ezt már rengetegszer mondta is neki stb... de ugyanakkor mégis engedi neki, próbálja őt is magaköré csavarni. Főleg majd most hogy Oli elment.
Hát nem tudom számomra nagyon unszimpatikussá vált a csaj az utóbbi hetekben, akár szándékos amit tesz, akár nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!