Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Így a párbaj után Béci-fanok,...

Így a párbaj után Béci-fanok, még mindig neki drukkoltok? Nem tartjátok undorítónak a viselkedését? Másoknak is szól a kérdés.

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 22:30
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
83%
Miért tartanám annak? Olivér is beszólt többször Bécinek, az tök rendben van?
2011. febr. 12. 22:34
 2/28 anonim ***** válasza:
51%

Utálom Bécit, visszataszító az egész ember úgy ahogy van.

Eleinte még semleges volt számomra, de a mai viselkedése alapján rosszul vagyok tőle, és a hugicájától is.

Undorító az egész pereputtyuk.

Sajnos sztem velük fogják megnyeretni. Esetleg Alekosz lehet számára ellenfél, de ő nagyon megosztó személyiség, Béla meg olyan langyos víz + sokak szerint jóképű (pfff)

Amúgy mekkora tapló volt mikor megkérdezte hogy ki az a Milo, mert soha sem hallott róla. S*ggfej.

2011. febr. 12. 22:34
 3/28 anonim ***** válasza:
45%

Miért is ? Mert magabiztos és nyert és nem viselkedett olyan trehány módon, mint valaki ott mellette ?

Te mit nem élvezel benne, testvér ?

Sajnálod a kis olit,hogy kiment ?

megmondom én neked, az egyik 19, a másik egy híján tíz, úgyhogy ennyi

2011. febr. 12. 22:36
 4/28 anonim ***** válasza:
68%
mar miert kellene tudnia ki az a milo? En se tudom..
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
*húsz, xDDD, már felére csökkentettem az egyiket gondolatban
 6/28 anonim ***** válasza:
50%

...de beszólni valakinek, akit nem is ismer már kevésbé...csak mert nem neki drukkol. "Milo az meg ki??"

Olivérre mondták, hogy milyen jól taktikázott, pedig akinek van egy csöpp esze, nyilván látja, hogy Béci minden csak nem őszinte. most vagy nagyon naívak vagy nagyon hülyék egyesek.

2011. febr. 12. 22:37
 7/28 anonim válasza:
67%

Szerintem meg tök laza volt:)És örülök hogy ő ment vissza én rá szavaztam.

Oli meg végig feszült volt és jó nagy bunkó hogy így megalázta az Anikót.

2011. febr. 12. 22:38
 8/28 anonim ***** válasza:
72%

Én Bécinek drukkoltam de nem szeretném ha megnyerné a VV-t. Alekosznak kell megnyernie.

Olivér nem akart visszamenni, mondta a párbajon is hogy nem akar visszamenni.

Amúgy nem tudom mit vártak az emberek, annak idején a Kristófot is éppen hogy csak megverte, pedig ő aztán tényleg olyan szürke volt mint a huzat.

2011. febr. 12. 22:38
 9/28 anonim ***** válasza:
55%

Ja,amúgy meg az a Milós cucc tök igazságtalan volt

miért is kapta Olivér a VV győztesét és Béci miért nem kapott egy nyertest sem ? Undorító volt az a MEGRENDEZETT kis szarság milóval,mellesleg Béci hülyén érezte magát,hogy Olivérnek VV nyertes szurkol állítólag,neki pedig nem,és gondolta,hogy ez befolyásolja a nézőkat

jól megmondta milónak,egy ex-vvs ne legyen már olyan bunkó,hogy ilyen módon befolyásolja a közönséget

2011. febr. 12. 22:39
 10/28 anonim ***** válasza:
19%
A 2. hozzá szólóval értek egyet!! Teljesen ugyanaz a véleményem!!!
2011. febr. 12. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!