Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Így a párbaj után Béci-fanok,...

Így a párbaj után Béci-fanok, még mindig neki drukkoltok? Nem tartjátok undorítónak a viselkedését? Másoknak is szól a kérdés.

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 22:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
34%

te nem is jelentkeztél a műsorba vagy igen?

azért aki jelentkezett ide, illene tudni, legalább azoknak a nevét, akik megnyerték szerintem.....

Béci egy szánalom, ahogy kijön ugyanolyan senki lesz, mint volt. akinek a nevét nem felejtik majd el az Olivér lesz és nem Béla.

2011. febr. 12. 22:39
 12/28 anonim ***** válasza:
66%
Én a Milós beszólásán k*rva nagyot röhögtem, viszont Anikót emlegetni tényleg nem volt tisztességes...
2011. febr. 12. 22:40
 13/28 anonim ***** válasza:
76%

Nem örülök neki hogy visszament, mondjuk annak se örültem volna, ha Olivér megy vissza...

Szerintem nem volt undorító a viselkedése, Olivéré viszont az volt. Anikón csodálkozok nagyon, hogy azok után hogy ennyire megalázta őt a beszéddel kapcsolatban Olivér hogy volt még képes az ő nevét mondani mikor kérdezték hogy kit vár vissza...

2011. febr. 12. 22:44
 14/28 anonim ***** válasza:
83%
A párbaj,az párbaj.Mindenki a cirkuszt várta,ha jópofiznak,most itt háborognánk,h képmutatóak.Sztem mindenki azt kapta,amit megérdemelt.És ki aza Milo???????? :)
2011. febr. 12. 22:46
 15/28 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem egyáltalán nem undorító ahogy viselkedik és nem játsza meg magát! Olivér volt az, akiről már tényleg nem lehetett tudni, hogy mikor mond igazat és mikor nem. Teljesen át fognak szerintem rendeződni a dolgok odabent, így hogy kiesett a négyes fogat "vezére"...

Béci legalább mindig megmondja, hogy mit gondol egyenesen és nem beszél ki mindenkit a háta mögött, nem úgy ahogy Olivér tette! Béci akárkivel megy ki győzni fog szerintem.

2011. febr. 12. 22:47
 16/28 anonim ***** válasza:
68%
Az Olivér sokkal többször volt sokkal gusztustalanabb, mint ma a Béci. A saját fegyverét használta fel ellene, meg is érdemelte!
2011. febr. 12. 22:48
 17/28 anonim ***** válasza:
71%

Én egyikőjüket sem kedvelem, de Bélát kifejezetten utálom!

És most mutatta meg igazi fellengzős, magabiztos, mindenkit magasról lenézek énjét.

A továbbiakban Alekosz össze fog vele spanolni, mint ahogy mondta is Évának, és majd nagy barátokként mennek a végső párbajra.

Amit Béla nyer meg!

És szerintem ugyanúgy sztárolni fogják, mint Majkát!

Csak Béla nem ózdi cigány.

Ennyi a különbség, na meg Majka kicsit szerethetőbb volt.

2011. febr. 12. 22:49
 18/28 anonim ***** válasza:
53%
Bécit nagyon megutáltam!! Ő mondja hogy milyen őszinte meg minden aztán sehol semmi az egész ember ugyahogy van le van sz@rva!!
2011. febr. 12. 23:00
 19/28 anonim ***** válasza:
33%
Ki az a Milo?Orultem hogy Beci ment vissza,a szazalekok magukert beszelnek,nem is kell egyeb magyarazkodasba kezdeni,Oliver ur megcsokolhatja valahol a baratait es ok is az ovet!!!En akkor utaltam meg nagyon amikor Evaval volt a cirkusz de azaltal hogy Eva megbocsajtott neki azert amiket mondott ,a reszeges ribancot is ruhhelem nagyon...
2011. febr. 12. 23:21
 20/28 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval!
2011. febr. 12. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!