Így a párbaj után Béci-fanok, még mindig neki
drukkoltok? Nem tartjátok undorítónak a viselkedését?
Másoknak is szól a kérdés.
21/28 anonim válasza:
Nemértelek meg benneteket, kik Bécinek szurkoltok. Jó, a százalékarányon meglepodtem nagyon és csodalkozom, hogy azok az emberek,kik rá szavaztak, miert is nezik ezt a reality SHOWt. Ez egy show, annak kene megnyerni,ki a legtobbet produkál. Oliver sokkal tobbet mutatott, mind Béci. Az hogy taktikazott, lehordot háta mogott másokat,stb stb stb, azzal vonzotta a tv nezoket a képernyokhoz. de Béci mit csinal? olvassa a postat,mert o ér hozzá leghamarabb,ugyanis mindig ott fekszik
2011. febr. 13. 08:51
22/28 A kérdező kommentje:
Nem veszitek észre, hogy egy kétszínű dög, aki elmondása szerint szabályok szerint játszik, kint meg többször kötött ki a rendőrségen? Gigit is lehordta amiért levette a melltartóját, közben meg mit művelt a való életben? Hülyének nézik az egész népet, azt hiszi nem tudjuk a viselt dolgait? A másik meg, hogy nagyképű és egy féreg. Lebecsülte ellenfelét. Milos beszólása egyszerűen hányinger volt. Benne van a roma vér. Persze vannak normálisak közülük, de ő egy tipikus roma. A párbajon nagyon jó kedve volt, míg a villában egy szavát nem hallani. Ez mi ha nem megjátszás? Sajnálom azért, hogy sok ember mennyire nem látja át a dolgokat. Persze elfogadom, hogy nem mindenki egyforma és lehetünk más véleményen, de hogy a nézők 60%-a egy ilyen ember mellett döntött... Bár Olivér káromkodós, heves vérmérsékletű ember, sokkal több becsülni való van benne, mint Béciben.
kedves kérdező egyetértek veled!
2011. febr. 13. 10:35
Na én meg pont, hogy szinte semmivel nem értek egyet, amit leírt a kérdező...hát ez van. Amíg bent a villában normálisan viselkedik, normálisan beszél és nem úgy nyilvánul meg mint egy cigó addig nincs vele és nem is lesz vele semmi gond. Ez nem a való élet, ez egy játék, ezt kell elfogadni. Ha Oli ment volna vissza akkor meg az lenne a baj. De amúgy elég durva azért tényleg, hogy mennyit képesek az emberek ilyeneken vitázni. :D
2011. febr. 13. 10:48
Én is egyetértek veled kérdező!
És még annyit, hogy nem az zavarta Bélát, hogy Gigike levetkőzött, hanem ha kimegy, akkor már nem tud majd ennél jobban levetkőzni = nem fog ezért már hatalmas összegeket kapni. Amúgy láttam már gogo-s képet Gigiről, ahol Béla is ott volt, tehát nagyon jól tudja mit művelt kint.
Megjátszós bagázs, és sajnos vele fogják megnyeretni, hogy a romáknak mégnagyobb legyen az arca, mégjobban feltörjenek. És Majka szerintem nagyon szórakoztató volt akkoriban, Béci a cipőjéig sem ér fel, bár Majka is egy barom lett az elmúlt években. Nagyon remélem Alekosz ki fogja őt ejteni majd a végén. Jah, és sztem Bélából majd valami gegszter reppert fognak csinálni, szóval sajnos ha kijön, akkor is hallani fogunk róla + Gigikéről is egy jódarabig....
2011. febr. 13. 11:12
Elso sorban annak hogy kint ki mit csinalt semmi koze a benti letehez!Mindegyikrol lehet mondani sokmindent,Oliverrol is!!Oliver elso sorban megbantotta azokat akik egy csomo penzt aldoztak az SMS-ekre,azzal hogy mit muvelt az utolso napokban.Miert volt ugy kiakadva a buntetes miatt,barmi is lett volna meg kellett volna csinalni,mert megszegte a szabalyokat!Jopofa?Hat lehet hogy az volt valamikor,viszont az hogy egy novel(Eva)ugy beszelt ahogy beszelt,azzal minden not megsertett...Ha nem csinalta volna Anikoval az enyelgest akkor visszament volna!A baratnoje miert haragudott ra ugy hogy meg a parbaj alatt is annyira komoly volt?Es az hogy az ugymond legjobb baratjatol ellopta a piat,az csak azt igazolja amit egy haverja mondott rola:Alekoszt kinnt semmibe venne...Kedves kerdezo :t azert tetted fel a kerdest hogy valaszoljanak ra es nem azert hogy kinyilvanitsd az utalatodat Beci irant ,nem?Nezd vissza a tegnapi parbajt hogy ki kezdte a kotodzkodest!Beci fogja megynyerni a VV-t.
2011. febr. 13. 14:10
27/28 A kérdező kommentje:
Nyilvánítsd ki a véleményed, de ehhez nekem is jogom van. És a nyakamat tenném rá, hogy nem ő nyeri.
28/28 anonim válasza:
Béci kimutatta a párbajon a foga fehérjét és azt, hogy ki is ő valójában. Olivér a párbaj alatt mindvégig úriember volt és ezt tisztelem benne. A villa életében semmi érdekes nem lenne, ha mi nézők azt latjuk hogyan olvassak a használati utasítást, takarítanak, mosogatnak. Olivér magát adta, felvállalta úgy a jó, mint a rossz oldalát. Mindenkinek van hibája, a kérdés csak az, hogy valaki belátja és elismeri azt(Olivér)és valaki pedig nem (Béci). Arra hivatkozik, hogy ez magabiztosság és céltudatosság...hagyjuk mar. OLIVÉR!!!
2011. febr. 14. 21:10
Kapcsolódó kérdések: