VV: Nem tartjátok undorítónak, amit Anikó csinál?
Egyáltalán nem tartom undorítónak. Nem lehet valami jó, ha mindig azok esnek ki, akikkel tényleg jóban van. Ő pedig egyszerűen nem akar egyedül maradni. Szerintem ez érthető, kíváncsi lennék hogy hány ember ne próbálna meg azok után új barátokat keresni, miután kiesett az akivel jóban volt. Mégis mit kellene csinálnia ülni és bőgni még mindig Zsófi miatt? Semmi baj nincs azzal, hogy keresett olyanokat (Szandika) akikkel jóban van.
Az Olivéres dologról pedig azt gondolom, hogy ugyan nem tudom melyikőjük kezdte el köztük ezt az egészet, de Anikó szabad, nincs kapcsolata, ezzel szemben Olivérnek pedig van. Olivérre még ha rá is mászott Anikó (én azt egyébként nem nevezném még rámászásnak) akkor is le tudta volna állítani, mivel felnőtt, önálló ember, és elvileg el kéne tudnia dönteni, hogy mi fér bele a kapcsolatába és mi nem. Olivér pedig egy szóval nem ellenkezett, sőt, azt mondta Anikónak, hogy ez még belefér az ő kapcsolatába, mivel szeretethiánya van. Ezek után szerintem ez az egész nem Anikó hibája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!