Az én látásmódom abnormális vagy másnak is feláll a
szőr a hátán a maggis "OMLÓSZ" reklámtól?
Figyelt kérdés
Egyszerűen úgy érzem,hogy meg tudnám folytani azt a kis kölyköt,még inkább a reklám készítőit,ötletgazdáját!Ne értsétek félre,imádom a gyerekeket,csak az agyamra megy,hogy nem elég hogy szándékosan "selypíttetnek" egy valószínűleg nem is beszédhibás gyereket,ráadásként még külön fel is hívják rá a figyelmet,hogy hadd higyje a sok kis beszélnitanuló,hogy az márpedig úgy jó,mert a tvben is úgy mondja a kisfiú!
Ha tehetném,tuti betiltatnám azt a reklámot!!!
(Ja és biztos születési rendellenesség,de mindennemű helyesírási szabályelleneneségre allergiás vagyok...)
OMLÓSZ! és a gyerekek ha meglátják azt hiszik ez a helyes,mert a TV-be ezt hallotta.Anyuka meg győzködheti a gyerekét :( de nekem omlósz!!
2009. aug. 10. 19:34
42/52 anonim válasza:
meg a Nivea Straight&Easy cucc.. akartam venni,de szerencsére mielött megtettem volna, egy ujsághoz adtak termékmintát, kentem magamra a sampont, a balzsamot. SEMMI. ugyanolyan hullámos a hajam. hát anyátokat:D vagy vkinek használ?
2009. aug. 10. 23:07
43/52 anonim válasza:
Pls linkeljétek be ezt a reklámot nekem! Én nem igazán nézek tv-t, de erre kiváncsi lettem! Amúgy a legtöbb mosóporba és mosogatószerben szuperaktívhardcoreX Adobe Photoshop fordmula van! :D 15f
úúúúúúú :S Szerintem a "cirkét" rosszabb, mint az "omlósz"... De amúgy legalább ne egy kb 10 éves gyerekkel mondassák már :D Egyáltalán nem illik a hang a gyerekhez. jóhogy nem egy felnőtt férfival mondatták el :D Hihetetlen.. Még én is csak itt a videón láttam
2009. aug. 11. 12:53
46/52 anonim válasza:
A jutyubon érdemes elolvasni a reklám hozzászólásait :D
Töltsd ki ezt a teszted, meglátod, nagyon meglepő lesz az eredmény! Pláne ahhoz képest, hogy "mindennemű helyesírási szabályellenességre allergiás" vagy. Talán a saját hibáidat is észrevehetnéd!
2009. aug. 14. 20:45
48/52 anonim válasza:
Figyelj! Azéet ilyen mert már én vagyok a 45. válaszolód vagyis legalább 40-en ezzel foglalkozunk hog ymilyen irritáló az a reklám azaz a termékkel is, egyébként a Paprikás omlós fortélyok nagyon finom :)))) de az a reklám.... szörnyű, de én inkább a Pilótareklámban szereplő gyereket rugnám fejbe, egyszerűeen irritál hogy olyan aranyos...
2009. okt. 28. 16:13
49/52 anonim válasza:
A gyerekek azért beszélnek így, mert a szülők így gagyognak hozzá pici koruk óta. Engem is idegesít, de nem a gyerek, nem a reklám, hanem az ilyen szülő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!