Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az én látásmódom abnormális...

Az én látásmódom abnormális vagy másnak is feláll a szőr a hátán a maggis "OMLÓSZ" reklámtól?

Figyelt kérdés

Egyszerűen úgy érzem,hogy meg tudnám folytani azt a kis kölyköt,még inkább a reklám készítőit,ötletgazdáját!Ne értsétek félre,imádom a gyerekeket,csak az agyamra megy,hogy nem elég hogy szándékosan "selypíttetnek" egy valószínűleg nem is beszédhibás gyereket,ráadásként még külön fel is hívják rá a figyelmet,hogy hadd higyje a sok kis beszélnitanuló,hogy az márpedig úgy jó,mert a tvben is úgy mondja a kisfiú!

Ha tehetném,tuti betiltatnám azt a reklámot!!!

(Ja és biztos születési rendellenesség,de mindennemű helyesírási szabályelleneneségre allergiás vagyok...)

2009. aug. 9. 23:45
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
bvááá lohadtul idegeszítő leklám *dühöng*
2009. aug. 10. 10:17
 32/52 anonim ***** válasza:
Kisgyerekkel, időssel vagy kutyával-macskával MINDENT el lehet adni! Ezt tudja minden marketinges.
2009. aug. 10. 10:42
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyám tanító és ő annak a fejét tudná beverni aki kitalált azt,h a tudsz-t tucc-nak írja egy k... keksz miatt, ő meg veszekszik a gyerekkel az iskolába, mert az azt hiszi úgy van írva. Amikor a gyerekek direkt kenik össze az inget az engem is a sírba tesz, ha az én gyerekem ilyet csinálna, nem mosóporoznék, hanem addig kéne hideg vízben súrolnia az összekent ruhát mig tiszta nem lesz.
2009. aug. 10. 12:48
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
Másik kedvencem,mikor csak egy fehér mosdókagylót mutatnak,majd véres köpetet végül egy kihullott fogat.Rémesen gusztustalan.
2009. aug. 10. 13:11
 35/52 anonim ***** válasza:
43%
engem is ngaoyn idegesít... nincs már egyetlen normális reklám sem...
2009. aug. 10. 15:05
 36/52 anonim ***** válasza:
13:11 ez most komoly???? (nem nézek TV-t)
2009. aug. 10. 16:37
 37/52 anonim ***** válasza:

Látjátok feleim,és mi csak elenyésző százaléka vagyunk az ilyen reklámok utáltjainak,mi aki ide írunk...

Hányan lehetnek,akiket még kiver a jeges undor az ilyen idióta reklámoktól???

Ennek ellenére egyre szánalmasabbak vannak :((

Nem vagyok jártas a reklámszakmában,de merem állítani,hogyha több humoros reklám lenne,az ember nem utálkozva kapcsolna el a csatornáról,és eladhatóbb lenne a termék.Vagy ha olyan a termék,hogy nem lehet humorizálni,legalább életszagúbb lenne!

A reklámos cuccokat csak a látványos beetetés,műmájerkodás,hiteltelenség miatt nem veszem meg..meglátom a bolt polcán,és eszembe jut a förtelmes reklámja..

A legszánalmasabb,az agyon photostoppolt cuccos.. talán csak szegény nyugdíjasok veszik be,akinek nincs internete,hogy az a retkes poló valóban vakitó fehér lesz,és az aszott arcuk hipersima lesz a "csodakrémtől" :(

2009. aug. 10. 17:05
 38/52 anonim ***** válasza:
én Németországban igazi jó,szórakoztató,élvezetes reklámokat láttam/látok!!!!nem mondom,sokadszorra már ott se olyan hú de klasszak,de azért messze felülmúlják az itthoniakat.és valahogy mintha ott kevesebb ideig menne egy reklám...vagy az adott terméknek több is van,és váltogatják,nem úgy mint itthon...
2009. aug. 10. 17:27
 39/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem beszélve a fogkrémekről,a tévében a fogorvosok ajánlásával majd megvakulsz a fehérségtől,otthon sikálhatod vele mint állat,nem lesz olyan.

A sampontól (mert megérdemled!!!) úgy csillog a rőzséd,hogy mindenkit leveszel a lábáról,otthon dörzsölheted csuklózsibbadásig,mégis olyan lesz megszáradva,mint volt.

A zacsekos levesek a tévében olyan guszták, színesek, gazdagok óóóriás husigombócokkal,otthon kinyitod,látsz valami szürke porfélét,mintha egy fél marék sóder lenne benne.Sebaj,megfőzöd,aztán az "óriás" húsgombócot nagyítóval keresed a tányérban,mert a tévében nem ezt láttad.A "még több zöldséggel" szlogen után is értetlenül nézel,hogy miért kiabálnak tányérod egyik sarkából a másikba a vegetaszemek,hisz a reklámban nem ezt láttad!

Boldogan veszed meg a mosogatószert,hisz egy csepp elég! :D otthon rájössz,hogy hiába sikálod félőrülten a pörköltszaftos tányérodat,ha meggebbedsz akkor is zsíros marad. Ami meg a legmakacsabb tűzhelyszennyeződést illeti,úgy tűnik nem láttak még kétfogásos ebédkészítést,ugyanis egyetlen suhintásra még a "legizmosabb" zselé se vitte le.Kellett némi muszklinyomás a szivacsra pár dörzsölő mozdulattal.

Nos,nem folytatom tovább,hisz úgy gondolom naponta szembesülünk hasonló agyonreklámozott "hűdefaxa" termékekkel........

utóirat: most válság idején,a nagy munkanélküliségben a legkedvezőbb banki kölcsönt felvenni millió banktól.ugye tudjátok? :)

2009. aug. 10. 17:30
 40/52 anonim válasza:
gyűlölöm azt a reklámot! mindig elkapcsolom ha meglátom!
2009. aug. 10. 19:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!