Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az én látásmódom abnormális...

Az én látásmódom abnormális vagy másnak is feláll a szőr a hátán a maggis "OMLÓSZ" reklámtól?

Figyelt kérdés

Egyszerűen úgy érzem,hogy meg tudnám folytani azt a kis kölyköt,még inkább a reklám készítőit,ötletgazdáját!Ne értsétek félre,imádom a gyerekeket,csak az agyamra megy,hogy nem elég hogy szándékosan "selypíttetnek" egy valószínűleg nem is beszédhibás gyereket,ráadásként még külön fel is hívják rá a figyelmet,hogy hadd higyje a sok kis beszélnitanuló,hogy az márpedig úgy jó,mert a tvben is úgy mondja a kisfiú!

Ha tehetném,tuti betiltatnám azt a reklámot!!!

(Ja és biztos születési rendellenesség,de mindennemű helyesírási szabályelleneneségre allergiás vagyok...)

2009. aug. 9. 23:45
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
42%
ja bocsi helyesírási szabályellenesség! nem kell semmilyen kötőjel. teljesen jól írta a kérdező. ezt az egyet:D
2009. aug. 10. 02:43
 22/52 anonim ***** válasza:
55%

Privátban akartam válaszolni, de nem engedélyezted a küldését. Szó nincs itt a 6-3-as szabályról. Pl: melevíz-csap. Így helyes, pedig csak négy szótag!

A helyesírási szabály ellen viszonyuló megnyilvánulás az helyesírásiszabály-ellenesség! Odaírtam, hogy AkH. 139. - A magyar helyesírás szabályai című mű 139-es pontja. Egybeírás-különírás. Azon belül pedig az ún. mozgószabály.

Az alap szavunk az, hogy helyesírási szabály (A B). Azonban az ellenesség (C) szó az a helyesírási szabályokra és NEM csak a szabályokra vonatkozik, ezért ezt JELEZNI kell. A helyesírási szabályellenesség esetén a szabályellenesség helyesírási nem pedig a helyesírási szabály ellen vétőt jelenti!

Tehát a tipikus "második típusú mozgószabály", ahol A B + C esetén AB-C helyzet áll fenn.

De ez itt már off. Ha nem hiszel nekem: tanacs@nytud.hu

Kérj állásfoglalást!

2009. aug. 10. 02:58
 23/52 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyen sok baromság, agymosás miatt próbálom minél jobban kiiktatni az életemből a televíziót
2009. aug. 10. 03:11
 24/52 anonim ***** válasza:
100%

Tehát jó a reklám, mindenki emlékszik rá. Én is utálom, de okos volt a szakember, aki összehozta.

Szeretem az omlósz csirkét, de mégis omlósan az igazi. ;)

2009. aug. 10. 04:03
 25/52 anonim válasza:
71%

Nem kell nézni!

(A "helyesírási szabályelleneneségre" akkor is allergiás

vagy, ha írsz, vagy csak ha olvasol?)

2009. aug. 10. 06:02
 26/52 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem, még jó hogy nem nézek Tv-t így nem igazán akadok rá. A helyesírási szabályellenességgel kapcsolatban, a "folytani" nem helyes, mert az "fojtani". Tehát pontos J, de nem kötekedésből írtam:-)
2009. aug. 10. 06:58
 27/52 anonim ***** válasza:

Rohadtul idegesítő, emiatt megy el a kedvem a szüléstől:S:S:

-Omlósz

-apuuuuuuuuuuuu kezdőőőődiiiiiiiik

-én majcinálok nektek vacojááááááát

kiver a víz

-Petiék vécéje

És úgy általában az összes reklám amiben kisgyerek van, abberált förtelmes és idegesítő :S:S hogy lehet ennyi hülye reklám szakember :S:S:S

2009. aug. 10. 07:22
 28/52 anonim ***** válasza:

én kicsit eltérek a tárfytól.engem az is idegesít mikor a kölykök direkt minden szar#al összekoszolják a ruhát (csoki,paradicsom),nem tudom miért,és még mondják is,h.na anyu ezzel úgyse tud mit kezdeni..vagy vmi ilyesmi.

erre jön anyu a csodamosóporral és túljár a kölkök eszén...

semmi dorgálás!!!!!!!!!!a hülye gyerekek DIREKT

2009. aug. 10. 07:58
 29/52 anonim ***** válasza:
100%

bocs véletlen küldtem el ez előbb..

szóval DIREKT tönkreteszik a cuccokat,örülnek neki,és anyuka rá se legyint...ez milyen már??mindig felidegesít!!!

de amúgy az OMLÓSZ is totál hülyeség...

2009. aug. 10. 08:00
 30/52 anonim ***** válasza:
#tárgytól
2009. aug. 10. 08:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!