Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik a legjobb (legviccesebb...

Melyik a legjobb (legviccesebb, az, amit szívesen nézel) reklám? És melyik a legrosszabb (gyomorforgató, irritáló)?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 15:46
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
Elsőre nem akrtam ide kommentelni, inkább csak kíváncsi voltam a válaszokra meg a véleményekre, de meg kell, hogy jegyezzem így az utolsó kommentelőre válaszul, hogy szerintem meg egy átlag ember pont nem azért figyel fel egy reklámra legyen az mind1 milyen reklám amit reklámoz, hanem sokkal inkább amiatt, amilyen a reklám.. Jelen esetben a heineken reklámban nekem egyértelműen a zene volt az első ami megmaradt az keltette fel a figyelmem és amiatt néztem is végig a reklámot és örültem ha újra felcsendült...
2011. márc. 18. 14:39
 32/42 anonim válasza:
Egyértelműen az Asteroids Galaxy Tour viszi a prímet és egyetértek az előttem szólóval, bár ez nem tudom kinek lett nagyobb reklám , a Heinekennek vagy a bandának :)
2011. márc. 31. 15:07
 33/42 anonim válasza:

A szám valóban kiváló választás volt, ettől eltekintve engem valamiért a főkarakter idegesít. Ha már Heineken és jó pasi, akkor ez viszi a prímet: http://www.youtube.com/watch?v=eGxihkuQeVE

Utána megnézve nálam elég erősen érezhető a stílusváltás marketing ügyileg: http://www.youtube.com/watch?v=mzoeh6Q6Kig

2011. ápr. 1. 13:07
 34/42 anonim válasza:

@03-11 15:01

Nem mainstream??

Igaz, én csak a Golden Age-et hallottam tőlük, de az nekem abszolút mainstream.

Ettől függetlenül ez a jelenlegi kedvenc reklámom, itt a bővített verzió:

http://www.youtube.com/user/heineken#p/c/11/mzoeh6Q6Kig

2011. ápr. 6. 12:42
 35/42 anonim válasza:

Manapság alig van normális reklám... mármint olyan ami nem tolakodik az arcodba csodaszerekkel meg kihagyhatatlan ajánlatokkal (hitel... vegyél fel hitelt... még több hitelt... nem elég a hitel, még többet vegyél fel... a hitelválságból a kiút ha veszel fel még hitelt... minél többet annál jobb... de a lényeg, hogy hitel legyen).

Persze van 1-2 vicces darab (ezeket egy időben még gyűjtöttem is), de ezeket meg elérem a neten is, nem kell hozzá a TV-t bekapcsolnom.

2011. ápr. 7. 12:02
 36/42 anonim válasza:
A legundorítóbb, az a fogkrém reklám, amikor az almában marad a fog :S
2011. ápr. 7. 14:00
 37/42 anonim válasza:

Egyetértek a kettővel előttem szólóval. Egyre erőszakosabbak, zajosabbak, agresszívabbak a reklámok manapság.

Én a Vanish reklámokon vagyok teljesen ki. Ha hozzám odajönne az étteremben egy rikító rózsaszín ruhás fruska, és leöntené a kedvenc ingem motorolajjal, előbb minden bizonnyal felrúgnám, és csak aztán mosatnám ki vele.

De szerencsére még vannak frappánsabb darabok is a terepen...

2011. ápr. 7. 16:52
 38/42 anonim válasza:

Nem kell ezt ilyen nagyon szigorúan értelmezni :) hisz az csak vicc kategória poénra megy az egész semmi több, viccesnek meg vicces :)

Nem bírok elmenni mellette de ha idegesítőről van szó akkor ott a maggi meg a cirkéje... na igen az bizony nagyon idegesítő ellenben pont ezért maradandó darab is!

Engem speciel egy jó zenével sokkal hamarabb meg lehet fogni...

2011. ápr. 12. 13:47
 39/42 solter válasza:
Intim betétes reklámok, vacsora közben elég irritáló :D
2016. júl. 6. 20:58
 40/42 anonim ***** válasza:
Nekem most az Ikea reklám tetszik
2016. júl. 7. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!