Melyik a legjobb (legviccesebb, az, amit szívesen nézel) reklám? És melyik a legrosszabb (gyomorforgató, irritáló)?
A szám valóban kiváló választás volt, ettől eltekintve engem valamiért a főkarakter idegesít. Ha már Heineken és jó pasi, akkor ez viszi a prímet: http://www.youtube.com/watch?v=eGxihkuQeVE
Utána megnézve nálam elég erősen érezhető a stílusváltás marketing ügyileg: http://www.youtube.com/watch?v=mzoeh6Q6Kig
@03-11 15:01
Nem mainstream??
Igaz, én csak a Golden Age-et hallottam tőlük, de az nekem abszolút mainstream.
Ettől függetlenül ez a jelenlegi kedvenc reklámom, itt a bővített verzió:
Manapság alig van normális reklám... mármint olyan ami nem tolakodik az arcodba csodaszerekkel meg kihagyhatatlan ajánlatokkal (hitel... vegyél fel hitelt... még több hitelt... nem elég a hitel, még többet vegyél fel... a hitelválságból a kiút ha veszel fel még hitelt... minél többet annál jobb... de a lényeg, hogy hitel legyen).
Persze van 1-2 vicces darab (ezeket egy időben még gyűjtöttem is), de ezeket meg elérem a neten is, nem kell hozzá a TV-t bekapcsolnom.
Egyetértek a kettővel előttem szólóval. Egyre erőszakosabbak, zajosabbak, agresszívabbak a reklámok manapság.
Én a Vanish reklámokon vagyok teljesen ki. Ha hozzám odajönne az étteremben egy rikító rózsaszín ruhás fruska, és leöntené a kedvenc ingem motorolajjal, előbb minden bizonnyal felrúgnám, és csak aztán mosatnám ki vele.
De szerencsére még vannak frappánsabb darabok is a terepen...
Nem kell ezt ilyen nagyon szigorúan értelmezni :) hisz az csak vicc kategória poénra megy az egész semmi több, viccesnek meg vicces :)
Nem bírok elmenni mellette de ha idegesítőről van szó akkor ott a maggi meg a cirkéje... na igen az bizony nagyon idegesítő ellenben pont ezért maradandó darab is!
Engem speciel egy jó zenével sokkal hamarabb meg lehet fogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!