Melyik a legjobb (legviccesebb, az, amit szívesen nézel) reklám? És melyik a legrosszabb (gyomorforgató, irritáló)?
sörreklámok nagyon jók!(Heineken,Borsodi)
mosóporreklémoktól idegbajos leszek.
Hát igen, én is a fogkihullós reklámra gondoltam, amikor azt írtam, hogy gyomorforgató :) Maga a fogkrém egyébként tök jó, csak hát a reklámja.... Az első foghullásnál elkapcsolok.
A másik idegesítő, amikor a csaj összefirkálja a gyerek rajzát (tudjuk, a védekezőképesség 70%-a a gyomorban található).
Amin mostanában a legjobbakat röhögök az a mentolos samponos, amikor a fickó kocsija a tóban köt ki. Amikor kérdezi, hogy "A tóban?" az annyira anti-férfi hangon teszi, hogy onnantól kezdve végigröhögöm a reklámot.
Nekem is van még egy irritáló:
TUCC ennél jobbat?
ÁÁÁÁÁ. Csak azt nem értem, hogy ha annak idején a tisztíccsa az orromat is reklámot ki kellett javítani, akkor ezt miért nem?
fogmosós köpködős, tuc, provident, ötöslottó reklámokat utálom.
fa, sziget, telefonos gatyábaugrósat, újopelosat pedig kiválkáppen bírom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!