Melyik a legjobb (legviccesebb, az, amit szívesen nézel) reklám? És melyik a legrosszabb (gyomorforgató, irritáló)?
utolsónak ez durva.)XD
nekem ez a favorit!mindent visz..magyarul sajna nem találtam,de így is jó...
Nekem a Szigetes és Balaton Soundos reklámok tetszenek...de a hosszabb verziósak,amiket youtube-on lehet megnézni...
A legsz*rabb egy közérdekű felhívás volt még régebben,amikor egy olyan képpel szemléltettek valamit,hogy egy tányéron egy darab kutyasz*r volt,mellette pedig szépen elhelyezve az evőeszközök.
Aztán azt is gyűlölöm,amikor a kissrác ilyet szól,hogy "Anyu,kakilni kell..." Hát az kész.Meg a mongol gyerek,amikor ül a vécén,aztán azt mondja,hogy "Fú,de büdi lett"...Illetve van még a Cool-on most egy olyan jó reklám,ami egy fejtetvek elleni szert reklámoz,persze szemléltetik benne egy ember fején az édes,aranyos kis tetveket... :S
Az Asteroids Galaxy Tour már egy ezer éves banda, most gondolom kicsit még jobban felfutnak majd (bár tény, hogy nem éppen a mainstream popszakma tucatzenéit ontják magukból, de most legalább kaptak egy kis nyilvánosságot).
A nevezett zeneszám egyébként a The Golden Age című daluk:
http://www.youtube.com/user/heineken#p/c/769764B5E0E3DF43/11..
(Mivel sörről van szó ezért be kell jelentkezni Youtube-ra a megtekintéséhez... tudjátok, hiába nincs benne pucér néni akkor is 18-as karika).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!