Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik a legjobb (legviccesebb...

Melyik a legjobb (legviccesebb, az, amit szívesen nézel) reklám? És melyik a legrosszabb (gyomorforgató, irritáló)?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 15:46
1 2 3 4 5
 11/42 anonim válasza:
100%

Nekem a soproni reklám a kedvencem!

Ez az: http://www.youtube.com/watch?v=VJq9GwxHJQk

2009. aug. 2. 13:00
 12/42 anonim válasza:
2009. aug. 3. 18:03
 13/42 anonim ***** válasza:

Egyébként észre vette már valaki, hogy a Soproni reklámban, amit a 13:00-s válaszoló belinkelt tobb baki is van?

Pl. amikor azt mondja hogy "anyám tyúkja" a bal oldalon egy fehér kakas jelenik meg!

Második: mikor azt mondja, hogy "nem szeretem amikor a turisták osszekeverik Budapestet Bukaresttel", ott kiugrik egy kép "Budapest" kiírással, olyan táblán ami a reptéreken van.. aztán oda van írva, hogy "Hová, Destination", és ott van alatta hogy Budapest... Gondolom ha magyarul van írva hogy "Hová" akkor Budapesten van a reptér és az van a táblára írva, hogy Budapest... Tehát Budapestrol megyunk Budapestre repulogéppel :)

2009. aug. 3. 20:45
 14/42 anonim ***** válasza:
2009. aug. 3. 21:10
 15/42 anonim ***** válasza:
2009. aug. 5. 19:09
 16/42 anonim ***** válasza:
advil ultra reklám. Akár 8 órán át... uhh de utálom
2009. aug. 5. 19:27
 17/42 anonim ***** válasza:

a legjobb szerintem a BB rekláma :D meg a chilis-limeos chips-é is nagyon tetszik!

Meg a Don't stop me now- os reklámot is nagyon bírom!

Amitől hányok az a Renee - reklám. OLyan katasztrofális!!

2009. aug. 6. 14:16
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

Sziget 2009 reklám legjobb:D

plészbu fogalmam sincs prodidzsáj nagyon gáz fátbojslim lilli állen milyen név ez ármin von bü bu bü na öcsém ezt kimondani se tudom

xDxD

2009. aug. 7. 18:54
 19/42 anonim ***** válasza:

Buksi megint kiszökött-na ez irritálóóóóxD

Amúgy van egy pár jó reklám:a Peugeot katicái nagyon jók voltak anno:P

Vagy van egy Banknak a reklámja amikor Lúdas matyi, a másikban meg Mátyás megy,ezek is jópofák.Ja és a Doki meg az aszisztense is bejön:P

2009. aug. 23. 11:30
 20/42 anonim ***** válasza:

az örök favorit persze ez http://www.youtube.com/watch?v=4QglZZtO6UM&feature=related

utolsó voltam:D

2009. aug. 23. 11:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!