Milyen anime a Narutu?
Nekem 20 éves fejjel nagyon gyerekesnek tűnt, elég sokat láttam belőle, de nem az egészet.
Sajnos szerelmi szál nincs benne egyáltalán, mivel végig csak egyoldalú gyerekszerelmek zajlanak, viszonzott szerelem nem fordul elő. Ez egy új ellenség-rágyúrás-legyőzés típusú anime és ha elmúltál már 15, akkor én inkább a Bleach c. animét ajánlom figyelmedbe, azt már én is baromi jónak tartom!
Hmmm... én meg úgy vagyok vele, hogy (a fillerek kivételével) izgalmas, tartalmas és sok érzelmet át tud adni.
Van benne szerelmi szál, de másodlagos, inkább a barátság, a család és az összetartozás kap komolyabb szerepet.
Igazából nem tudnám eldönteni, hogy nézd vagy ne nézd, ezt döntsd el te!
Amit javasolhatok: az indavideo-n fent van a Naruto vs. Pain harc magyar felirattal, azt nézd meg, az alapján már kialakul egy vélemény. :)
Amúgy még az Avatar: Aang legendáját ajánlom, abban van szerelmi szál is és nagyon jó (szerintem). :)
Tényleg nem érdemes :D Vontatott, hosszú, a vége felé már-már nézhetetlen (a rendes, nem a Shippuden). Az alaptörténet jó, de amikor lett benne a csavar a két barát közötti ellentét. Naruto meg üldözi mint valami 6 éves...
Szóval nem ajánlom. Megkönnyíted vele az életed. Én a 176.részig bírtam nézni, onnantól csak az akciódúsabb, de csak a harcokat nézegettem, de így meg nem volt nagy értelme. A szerelem meg szintén ovis szint.
Én inkább mást ajánlanék, de nagyon nem tudok hasonlót mondani, talán a Kateikyoushi Hitman REBORN! (203 részes)
de ami nekem nagyon tetszik, az a Gintama (252 rész eddig, remélem lesz még több évad), ott a poén kész :D
Esetleg a Beelzebub, 60 részes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!