Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Anime:szonkron vagy feliratozas?

Anime:szonkron vagy feliratozas?

Figyelt kérdés

erveket is ha lehet.

most pl narutot neznem...

2012. máj. 28. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyértelműen felirat. A szinkron általában nem illik a szereplőkhöz és eredeti hangjuk pedig utánozhatatlan:) az olvasáshoz pedig könnyen hozzá lehet szokni.
2012. máj. 28. 18:46
 2/5 valaki112 válasza:

Hát, nem tudom.

Én is a Narutot nézem, szinkronosan.. eddig nincs kifogásom a szinkron ellen, de inkább felirattal szoktam animét nézni.

2012. máj. 28. 18:56
 3/5 timi1999 ***** válasza:
Felirat.Azért ,mert ha szinkrononosan nézed általában amit hallasz mint amit mondanak igazából...;)Meg a szinkron hang egy kicsit furi és nem negyon illik a szereplökhöz.(De ez csak az én véleményem...)
2012. máj. 29. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Felirat, és azért mert jobb mint a szinkron. A japánok tényleg érezhetőbben adják vissza mint pl mi magyarok. Másrészről a legtöbb jó anime feliratosan érhető csak el :)

Itthon régi darabokat sz'arul csinálják meg, szóval a sz'arból még sz'arabbat csinálnak. Én mondjuk nem veszem annyira észre a hibákat és ilyeneket, de azt tudom ha egy karakternek rohadt idegesítő hangja van :) pl Naruto, Risa(LoveCom) vagy Lenalee(D.Gray-man). Az egyedüli aminek tetszett a hangja, és szerintem illett is hozzá szintén DGM-es Allen.(habár a japán jobb volt)

2012. máj. 30. 16:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Szinkron, mert a többség csak így nézi meg a TV-ből, és többnyire csak így lehet kiadni DVD-n is. A feliratra ott van az internet. TV-ben nincs értelme feliratozni. Ebbe az A+ és az Animax bele is bukott.
2012. jún. 16. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!