Vélemény? Mészáros János Elek győzött
Tök fölösleges veszekedni. A szavazatok alapján Elek tetszett a legjobban az országnak. Fogadjátok el.
Az meg hogy bunda, hülyeség. Végig Jennifert és a Quantum XXL-t sztárolták, akkor miért jó nekik ha Elek nyer? Semmi. Egy ilyen híres műsort ha rajtakaptak volna hogy csalnak, azt tuti nem hagyják szó nélkül. Egy rossz szó nem kisípolása miatt is fizetniük kell, gondolkodjatok már! Ha kiderülne hogy nem jól számlálták a szavazatokat, az egész RTL-t törölhetik.
Lehet róla véleménye mindenkinek, de a jövőt nem tudja megjósolni senki. Lehet hogy MJE megy a süllyesztőbe, de közben meg rengetegen operafellépésekre hívják. Egy ilyen tehetségkutató nem azért van hogy utána a TV-ben legyél, hanem hogy megismerjék az emberek azt amit tudsz. Ő ezt tudja, és 100% hogy sokan felfigyeltek rá, főleg hogy megnyerte a versenyt.
Egy teljesen átlagos szerény emberről beszélünk, aki nyilván kilóg a celebek közül, és nem sztáralkat, oké. De miért muszáj minden tehetséges embernek olyannak lennie mint a többi? Abban a stílusban amiben jelentkezett pedig igenis megállja a helyét, szóval nem értem ezt a nagy felháborodást. Ha ennyi rajongója van a Quantum XXL-nek és Jennifernek hol voltak amikor szavazni kellett? Ne a győztest hibáztassátok amiért nem a kedvencetek nyert.
Egyébként teljesen összehasonlíthatatlanok mind a hárman, ezért nem szeretem a Csillag születiket. Nem lehet dönteni, mindhárman jók voltak amúgy. De szerintem jó kezekbe került a pénz és a többi nyeremény.
az a fura,hogy az utóbbi években mindig a leggyengébb falusi nyerte meg a versenyt. a Quantum jobban megérdemelte volna.(kedvenc)
gondoljatok bele: kit tudnátok elképzelni közülük egy "koncerten"? énekelje magának a népdalokat, nem neki kellett volna megnyernie. jó oké tehetséges, de a quantum és a Jeniffer sokkal jobb nála!
Nagyon sajnálom!!!
Egyértelműen a QUANTUM XXL DANCE CREW-nak kellett volna győznie.
Mennyi gyakorlás,milyen csapatmunka,elképesztőek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!