Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek a Compact...

Mi a véleményetek a Compact Disco mai szerepléséről?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 22:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Büszke lehetsz (jogosan, mert nagyon jók voltak), de még az első ötben sem lesznek benne. Valahol a 10-ik hely körül keresd majd őket. A szavazás módja olyan mértékben elavult (de az egész dalfesztivál is az), hogy nem lehet másra számítani.
2012. máj. 23. 12:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó volt. Ők kihozták a maximumot belőle, a többi tényleg csak a dalon múlik. Szerintem Biga jobban meg tudta volna nyerni a közönséget, attól függetlenül, hogy én ezt a számot jobban szeretem. Úgy éreztem ez volt a legjobb, de gondolom csak azért, mert ez már benne van a szívemben.
2012. máj. 23. 16:08
 13/16 anonim ***** válasza:
A helyezésekkel valahol felesleges is törődni. Ha nem is bunda az egész, sok ország csak egymásra szavazgat, így nem sok esélyünk van egy jobb helyezésre.
2012. máj. 23. 16:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a Bigát, ennyi erővel kiáshatnának Israel Kamakawiwo és elindulhatna a Somewhere over the rainbow dallal...

Szerintem annyi, hogy a klippnek kellene a háttérben menni, ha lehetne.

2012. máj. 23. 23:27
 15/16 anonim ***** válasza:
sztem NAGYON JÓ VOLT!! sokkal jobb, mint a svédeké és még sok más országé, az meg h ezen a helyen végeztünk ne csodálkozzunk, örüljünk annak h egyáltalán ott lehettünk!
2012. máj. 27. 00:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Függetlenül attól, hogy tetszik-e nekünk a compact disco, vagy sem. BÁRMIT küldünk ki, akár mi is kiküldhettük volna a svéd csajt, az se nyert volna, de még a helyezése is max. a középmezőnyre lett volna jó.Egyszerűen a körbeszavazások miatt hiába alkotunk kiemelkedőt, akkor sem tudunk sehova jutni, az egymásnak benyalós országok meg kb. akármilyen szart küldenek ki, úgy is egy csomó pontot kapnak a haveroktól.

Gundel is folyamatosan előre mondta, hogy ki kapja a 12 pontokat természetesen.

Én is csak a show miatt nézem meg, amúgy kb. semmi értelme. Nem mondom, hogy szar a svéd, mert bár nem hallgatok ilyen zenét, de a fülembe mászik, tetszik, de azért sok olyan pontozás volt a mezőnyben, ami vicc kategória.

Ezt csak úgy lehetne igazinak megcsinálni, hogy SENKI NEM TUDNÁ, HOGY MELYIK DAL MELYIK ORSZÁGHOZ TARTOZIK. Lehet, hogy 20 év még jól ment, de manapság ez a szavazás, már csak kirakat. Ez kb. olyan, mintha az utcában tartanék versenyt, mindegy milyen jót hoz az utca végéről valami vakarék ország, úgy is arra szavazok, akivel jóban vagyok.

2012. máj. 27. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!