Mi a véleményetek a Compact Disco mai szerepléséről?
Hagyjuk már ezt a Bigát, ennyi erővel kiáshatnának Israel Kamakawiwo és elindulhatna a Somewhere over the rainbow dallal...
Szerintem annyi, hogy a klippnek kellene a háttérben menni, ha lehetne.
Függetlenül attól, hogy tetszik-e nekünk a compact disco, vagy sem. BÁRMIT küldünk ki, akár mi is kiküldhettük volna a svéd csajt, az se nyert volna, de még a helyezése is max. a középmezőnyre lett volna jó.Egyszerűen a körbeszavazások miatt hiába alkotunk kiemelkedőt, akkor sem tudunk sehova jutni, az egymásnak benyalós országok meg kb. akármilyen szart küldenek ki, úgy is egy csomó pontot kapnak a haveroktól.
Gundel is folyamatosan előre mondta, hogy ki kapja a 12 pontokat természetesen.
Én is csak a show miatt nézem meg, amúgy kb. semmi értelme. Nem mondom, hogy szar a svéd, mert bár nem hallgatok ilyen zenét, de a fülembe mászik, tetszik, de azért sok olyan pontozás volt a mezőnyben, ami vicc kategória.
Ezt csak úgy lehetne igazinak megcsinálni, hogy SENKI NEM TUDNÁ, HOGY MELYIK DAL MELYIK ORSZÁGHOZ TARTOZIK. Lehet, hogy 20 év még jól ment, de manapság ez a szavazás, már csak kirakat. Ez kb. olyan, mintha az utcában tartanék versenyt, mindegy milyen jót hoz az utca végéről valami vakarék ország, úgy is arra szavazok, akivel jóban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!