Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az eurovíziós számunk nagyon...

Az eurovíziós számunk nagyon jó, de az énekes teljesítménye nincs mindig a toppon - vélemény?

Figyelt kérdés

Compact Disco - Sound of our Hearts

Sajnos gyakran kicsit mellécsúszik a hangja élőben, nincs mindig a helyén. Ugye tökéletesíti még kicsit a hangját? Mert a dal nagyon jó!

2012. febr. 20. 16:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem amikor a tévében láttam az egész jó kategóriába soroltam be(tehát nem a jaj de jó-ba), a klippel együtt jobban tetszett és igen lehet, hogy ebben az is benne volt, hogy élőben nem olyan jó a hangja. Szerintem helyezést nem valószínű, hogy elérnek, de ha az emberekhez eljut az egész mondanivalója, az már jó. Meg biztos lesznek, akik megszeretik.
2012. febr. 20. 16:56
 2/2 anonim ***** válasza:
A dal szövege lehet hogy jó, de a zene és az előadás álmosító. Ezt elénekelheti akármilyen hangon, akkor sem fog tetszeni.
2012. márc. 11. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!