Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Volt már a Compact Disco az...

Volt már a Compact Disco az eurovízióson?

Figyelt kérdés
Most kapcsoltam csak az M1-re, most valami borzadály megy. :D Volt már a Compact Disco, vagy később lesznek?
2012. máj. 22. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
nemsoká jönnek
2012. máj. 22. 21:47
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi, akkor még azt megvárom. bár ha tovább kell néznem ilyen produkciókat, mint a mostani, meg az az előtti, erősen berongálódok. ha ilyen a mezőny többsége mint ezek ketten voltak, komoly esélyeit látom a compact disco-nak.
2012. máj. 22. 21:50
 3/7 A kérdező kommentje:
egyébként jól látom, hogy egy csomó playback, de legalábbis fél-playback?
2012. máj. 22. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

Ha jól láttam a 15.ek lesznek:)

Én úgy tudom, csak élőben lehet énekelni, de amik idáig voltak...elég alacsonynak találom a színvonalat.

2012. máj. 22. 21:56
 5/7 A kérdező kommentje:
igen, és én azért is találom magunkat esélyesnek, mert úgy a mainstreamet a mieink képviselik. tehát ez az a dal, amit mindenkinek el lehet adni. de az összes többi inkább ilyen népies, saját hazája hagyománya be van öltöztetve modern stílusba. lásd az orosz nénik. :D de az osztrákoknak is van sanszuk, azt leszámítva, hogy irtó gagyi, a zene könnyed, lüktető.
2012. máj. 22. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:
BENN VAGYUNK :D
2012. máj. 23. 01:10
 7/7 anonim ***** válasza:
3 nagyon palybacknek tűnt, köztük a magyar is. teljesen nem akkor mozgatta a száját, amikor ment a hang.
2012. máj. 23. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!