Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek a Compact...

Mi a véleményetek a Compact Disco mai szerepléséről?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 22:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszett.
2012. máj. 22. 23:02
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Én nagyon sajnalom, hogy nem Bigát küldték a magyarok.:(
2012. máj. 22. 23:07
 3/16 anonim válasza:
Szerintem brutál jó volt. A látvány és az előadás is. Perfect! Gratula nekik! Ügyesek voltak!!! :)
2012. máj. 22. 23:09
 4/16 anonim ***** válasza:
26%
Hát, megmondom őszintén a válogató (A Dal) előtt életemben nem hallottam róluk. És nem igazán nőtték be magukat a szívembe, igazából még most se, hogy a döntőbe jutottak. Egyszerűen valahogy...nemtudom...nem magyar. Azt fájlalom, hogy az egész eurovíziós dalfesztivál teljesen elpopulárisodott..azon kívül, hogy mindegyik dalt más országból való énekesek éneklik, semmi köze egy adott kultúrához, mégcsak nem is a saját anyanyelven van...ez már egy Európa szintű X-Factor, sokkal nagyobb pénzekkel. A számok gagyik, ilyen ecsetfejű kis mitugrászok jutnak be ilyen minőséginek mondott esemény döntőjébe, San Marino a Facebookról énekelt...hova tart az Eurovíziós Dalfesztivál? Az egész este legértékelhetőbb előadása, számomra legalábbis a finn leányzó volt, ő meg nem jutott be, szóval...
2012. máj. 22. 23:33
 5/16 anonim ***** válasza:

Fantasztikusan jó volt!!!

Legnagyobb meghökkenésemre SOKKAL jobb volt ez a produkció, mint ahogy a magyarországi válogatón előadták.

Szóval élmény volt, kirítt a sok borzalom közül! :)

(csak az albán nő volt még nagyon jó szerintem)

2012. máj. 22. 23:52
 6/16 anonim ***** válasza:
A sok gagyi között jó volt.tetszik a szám, viszont az énekes elég gyenge.viszont abban biztos vagyok hogy nem fognak sem nyerni sem pedig az első 5-ben bent lenni.az eurovizió nem a tehetségről szól. Nem lepődnék meg ha az oroszok nyernének a gagyi mamikkal..
2012. máj. 23. 08:20
 7/16 TijuMK ***** válasza:
Nekem is tetszett, végre egy felszabadult laza csapat aki nem 1 helyben toporog és szétgörcsöli a dolgokat. Részemről végig ugráltam és énekeltem velük az egész számot a szomszédok legnagyobb örömére. Ha nem is lesznek az élmezőnyben szerintem lerakták a névjegyüket, én csak szurkolok.
2012. máj. 23. 10:07
 8/16 anonim ***** válasza:
Mi már vagy húsz éve túljutottunk a Janicsák és a Veresegyházi asszonykórus-féle produkciókon, az oroszok most hoztak hasonlót. A néhány nagyon jó dal és zenekar (mint a mieink) mellett a többség vagy semmilyen volt, vagy gagyi. És az is biztos, hogy őgagyisága fogja megnyerni, ismerve az egész "dalfesztivál" szellemiségét.
2012. máj. 23. 12:25
 9/16 anonim ***** válasza:
2012. máj. 23. 12:30
 10/16 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszett! Izgultam értük, nehogy túlságosan rágörcsöljenek a dologra, vagy csak egy helyben toporogjanak ahogy az általában szokás; szóval végül nagyon örültem, hogy ilyen felszabadultak voltak, még az éneklés sem ment rosszul, az egész teljesen rendben volt szerintem.

Örülnünk kéne, hogy olyan csapat képvisel minket, aminek a zenéje a többi országnak is tetszik. Én büszke vagyok rájuk! :)

2012. máj. 23. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!