Mi a sz*r az a compact disco?
Nem amatőrök, én úgy tudom, hogy magyar zenekar, de itthon nem valami híresek, viszont kint szeretik őket.
És ezerszer inkább ők,mint Caramel. Bár én Julinak szurkoltam.
nem értem, hogy mehetnek ők. még a döntőbe sem fogunk bejutni, nemhogy jó eredményt érjünk el...
Tóth Gabinak kellett volna menni...
Királyéknak kellett volna menniük.
A Compact Disco száma nem rossz, de nem valami erős, ahogy az énekes hangja sem és ez baj.
Szerintem Királyékat kellett volna küldeni!
Lazák, nagyon fülbemászós a számuk és az biztos, hogy nem blokkolnak le stressz helyzetben....
ma 10:01
Egyáltalán nem vagyok média fan, mert egyáltalán nem Caramel-nek vagy Tóth Gabinak pláne nem a királyéknak szurkoltam. Nekem Heincz Gábor meg Gyurcsík Tibi tetszett, szerintem kettejük közül kellett volna kijutni. Ez a Compact Disco nagyon szűk körnek fog tetszeni. De az általam előbb említett két zenész már megállta volna a helyét a külföldiek előtt is.
Pláne, hogy Gyurcsik Tibi egy Take That számot koppintott ;)
Én spec úgy gondolom, hogy a Compact disconak jó esélyei vannak. Jó kis zenekar, jó számokkal. Végre nem egy ilyen tehetségkutatós felkapott médiacsinálmányt küldenek ki, hanem olyat aki végig megy a zenei ranglétrán és akinek nem a Rakonczai meg a szabózé írja a zenéket, hanem ők maguk.
Királyék is tetszettek, meg az a Gábor (nem tudom mi a vezetékneve). Gabi száma nagyon ratyi volt, meg a Gyurcsiknak is, bárki bármit mond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!