Mi a véleményetek a Discovery új műsoráról, a Dynamo - Varázslat a világ körül-ről? Szerintetek is létezik ilyen természetfeletti adottságokkal rendelkező ember, vagy csak kamu az egész? Sokkolóak a trükkjei!
Legalább olyan nehezen, mint a helyesírást. Na hagyjuk már...
Utolsó előtti (kettővel előttem hozzászóló): igazad van, de nem biztos, hogy ilyen stílusban kell nekik mondani. Bár a fene tudja, hogy manapság miből ért az ember...
Az viszont biztos, hogy a Discovery-n igenis vannak értelmes, jó, nézhető műsorok.
Persze, lefizetett... Rengeteg pénzt kifizetni statisztákra, hogy játsszák el a szerepet. És akkor nem szivárogna ki az összes trükkje, ugye. Én is lelepleztem már párat amúgy: Van egy rész, ahol egy csávó pólóját "meggyújtja", és amikor a tűz kialszik, ráfúj az égett szövetre, és a póló egész marad. Ott az történik, hogy a kezében lévő szövet darabot befogja a srác pólója elé, és a szövetet gyújtja meg, amikor elveszi a szövetet, a póló ép (Gyk.: nem is volt sérült egyáltalán).
Meg van egy csónakos rész, ahol valami gumit használ a trükkhöz (most nem ugrik be a trükk lényege). Egy UGYANOLYAN van a fiú kezén is, így (gondolom) beépített az alany.
Itt is van 2 leleplezés: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!