Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek a Discovery...

Stella08 kérdése:

Mi a véleményetek a Discovery új műsoráról, a Dynamo - Varázslat a világ körül-ről? Szerintetek is létezik ilyen természetfeletti adottságokkal rendelkező ember, vagy csak kamu az egész? Sokkolóak a trükkjei!

Figyelt kérdés

2012. márc. 27. 03:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 Arisztoklesz válasza:
63%

azok a ledöbbent arcok. Biztos h nem trükk. A tegnapi adásban is mit csinált.2nappal az interjú előtt beküldött a rádiósoknak egy dobozt.és ugyan

azt lerajzolta a papírra ami benne volt a dobozban,mint amit a műsorvezető az aznapi újságból kiválasztott. Lehetetlen két nappal azelőtt tudni h mit fog kiválasztani az aznapi újságból.és ő tudta. De hogyaaan? :) meg mikor átment az üvegfalon? Szerintem ő nem

ember. :)

2012. ápr. 10. 15:31
 12/65 A kérdező kommentje:
Vagy valami csodálatos reinkarnáció :D
2012. ápr. 11. 11:15
 13/65 anonim válasza:
65%
Az ember olyan, hogy szereti hinni,hogy létezik a természetfeletti és léteznek lehetetlen dolgok de valójában mindennek megvan a maga azért mertje.. Ez a srác bűvész, utcai trükökkel, ami néhány éve a reneszánszát éli (főleg Amerikában). Nem ő az első aki döbbenetes trükkökkel áll elő. Szerintem a műsor fele színészkedés beavatott emberekkel és vágásokkal
2012. ápr. 12. 09:49
 14/65 anonim válasza:
Ha megnézzük pl David Copperfield-et, neki is eszméletlen Kínai nagyfalon átsétálós, szabadság szobor eltüntetős, zárt üvegtestben levitálós stb trükkjei voltak de akkor is csak trükkök... Lényege a szórakoztatás. Amíg bizonyos "emberfeletti" dolgokra nem képes legalább néhány ember addig nem beszélhetünk róla tényként. Mint pl a következő heti újság megrajzolásával
2012. ápr. 12. 09:56
 15/65 anonim válasza:
Kivéve ha mi szerkesszük :) és azért azt be kell látni hogy egy ilyen műsorban nem kevés pénz van ami elegendő ahhoz hogy egy kicsit feljebb tornássza a teükkök minőségét. Pl az előző adásban egy brit énekes még fel nem vett dalát találta ki aztán levitáltatott egy gitárt. De a végén azért az énekes elejtette hogy régóta mekkora cimbik Dynamoval.. Nem szabad többet bele látni mint ami...bűvésztrükk, ami pedig nem más mint szemfényvesztés.
2012. ápr. 12. 10:03
 16/65 anonim ***** válasza:

Már az elején mondta Dynamo ,hogy régi haverok.Pont az amiről a legtöbben beszéltek,hogy hogyan csinálja volt szerintem az egyik legegyértelműbb.(Az újság előre tudása)pl.: mentalizmusban a számok kitalálása nem úgy van,hogy kitalálod és kész,hanem te ülteted el előre a tudatalattijába a számot,apró mozdulatokkal,vagy azt mondod gondolj egy számra ennyi meg ennyi közt aztán mondasz példát és figyeled a reakcióját a mondott számoknál,de ezt évekig gyakorolják.Dynamo pont azt mondta ,hogy egy semleges hírt válasszon a csávó,(az újságoknál nem úgy van ,hogy mindent csak egy nappal előre tudnak,vannak semleges hírek amik egyik nap nem férnek bele az újságba de megtartják hátha egy másik nap hír hiány van) Tehát csak rábírod mit válasszon ki aztán csak egy jó újság író ismerős kell akivel elötte pár nappal beszélsz(és mivel ő maga talája ki trükjeit,nem ráerőszakoljàk mit csináljon biztos tuti a dolgában,főleg ha egy országos rádióba megy).

Engem jobban érdekel a telefon az üvegben.

2012. ápr. 14. 06:27
 17/65 anonim ***** válasza:
Vagy a 46 kilós vékony csávóként kinyomni 155 kilót.
2012. ápr. 14. 06:29
 18/65 Arisztoklesz válasza:
47%
ez az! A telefon hogy kerül az üvegbe? Vagy kinyomni a sújt? És amikor a műanyaglepkék életrekelnek? Lehet naív vagyok,de ez a csávó emberfeletti erőkkel bír.ennyi!
2012. ápr. 14. 11:01
 19/65 anonim válasza:
szerintem a csávó meg tudja változtatni a saját testének sűrűségét... ez a legtöbb trükkjét megmagyarázná!
2012. ápr. 15. 20:28
 20/65 anonim válasza:
38%

Úristen!!!

Nem tudom ki az a H.LYE aki ezt elhiszi pl:vízen járni.... persze!!! 2012-ben vagyunk emberek!!!!!!!!!!

A számítógépes programok csodákra képesek!!!!

2012. ápr. 15. 20:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!