Stella08 kérdése:
Mi a véleményetek a Discovery új műsoráról, a Dynamo - Varázslat a világ körül-ről? Szerintetek is létezik ilyen természetfeletti adottságokkal rendelkező ember, vagy csak kamu az egész? Sokkolóak a trükkjei!
Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 03:27
21/65 A kérdező kommentje:
Igen... 2012-ben vagyunk.. :) Minek az éve? Nem-nem... Nem a világvége... csak azt jelenti hogy olyan jelenségek lesznek hogy majd csak lesünk. Dynamo is pont ilyen ember... lehetek én is naiv, de szerintem is ember feletti erőkkel bír. Nincs a világon annyi pénz hogy lefizessenek annyi embert, hogy elcsodálkozzanak rajta. Én hiszek a természetfeletti dolgokban, a túlvilágtól kezdve az abszurd erőkig, szóval én annyira nem csodálkozom Dynamon sem :) Csodálatos az amit csinál. Lehetetlen tényleg nem létezik... Csak az embereknek kellene megtalálniuk azt amiben a legjobbak, megtudni hogy miben hisznek és fejleszteni magukat... mert mindenki képes lenne arra amire Ő!!! :)
2012. ápr. 16. 02:22
22/65 anonim válasza:
Te úúúr isten! Hogy lehetnek ilyen naív emberek. Ha valaki ekkora mágus lenne és pl látná előre a dolgokat mint ahogy az újságot megrajzolta... Akkor szerinted nem egy tengerparti villában csücsülne a nagymamája kérója helyett? Mivel előre tudná a lottószámokat vagy akármit... Ha ráérsz keress rá YouTube-on,hogy hamburger Magic trick. Ebben pl egy plakátról levesz az arc egy hamburgert bele harap és visszateszi a képre ahol is harapásos
23/65 anonim válasza:
lesz a kép... Gondolom ebben is a természetfelettit látod... Ennek van egy lelepleződött verziója. A megoldást azét mi logikus azért veted el mer azt hiszed,h ennyi energiát és melót nem fordítanak egy ilyen kis átverésre pedig de... Annyi történik, h a tábla mögött egy arc amíg eltakarja a képet kiad egy hamburgert a levehető kép lukjàn és oda tesz egy fehér panelt majd ugyanígy visszaveszi a burgert és oda tesz egy harapásos képet... Ezek mind jól megszervezett trükkök. Érted? TRÜKKÖK. Vagy nézd meg David Blaine levitálós trükkjeit... Ahol az úttesten 10-15 cm-t emelkedik, azt én is és te is meg tudod csinálni. Ha érdekel küldöm a linket ami megmutatja. A magasabbra levitálósak pedig vagy műlábbal történnek ha egy pl székre levitál fel illetve filmes köteles rángatósdi ha több méter magas repked. Dynamo vízen járása szerintem 2 db 1 négyzetméteres plexilap amit búvárok tesznek mindig elé és ez még nem is annyira megszervezett trükk mint amilyeneket nagyobb bűvészek előadtak
24/65 A kérdező kommentje:
Jójó, de én Dynamotól függetlenül is hiszek az emberfeletti csodákban :) ;) A linkre pedig kíváncsi vagyok, mert mindig azt álmodom hogy lebegek... :D AKAROM :)
2012. ápr. 17. 14:11
25/65 A kérdező kommentje:
Áhh jól van, rátaláltam a videóra... Mégsem fogok lebegni :( :D
2012. ápr. 17. 14:15
26/65 anonim válasza:
Pár napja néztem meg a Dynamo videókat a youtubon. Elállt a lélegzetem. Hát az egyház úgy gondolom becsődöl, Hisz Dynamo is tudd vízen járni és sok egyebet.
27/65 anonim válasza:
Nem úgy lett híres,hogy kapott egy műsort,hanem híres volt és kapott egy műsort és mivel utcai mágusként lett híres(tehát nem vett,csináltatott,vagy saját maga által csinált eszközökkel trükközik hanem tőled elkért cuccokkal),tehát nem mindenre válasz az,hogy megvágták a filmet.Félre értés ne essék tudom,hogy nem természetfellet hanem rohadt gyors és ügyes.
28/65 anonim válasza:
Ebben a videóban két repülős bűvésztrükköt is lelepleznek:
Az elsőben egy lányt, a másodikban pedig egy autót reptetnek.
Bár ezek csak modellek, de nagyban is így csinálják.
29/65 anonim válasza:
Ebben a videóban pedig a szétdarabolt ember bűvésztrükköt leplezik le:
30/65 anonim válasza:
Ezek a trükkök a Dynamohoz képest légyfingok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!