Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek a Discovery...

Stella08 kérdése:

Mi a véleményetek a Discovery új műsoráról, a Dynamo - Varázslat a világ körül-ről? Szerintetek is létezik ilyen természetfeletti adottságokkal rendelkező ember, vagy csak kamu az egész? Sokkolóak a trükkjei!

Figyelt kérdés

2012. márc. 27. 03:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim válasza:
64%
Ha csodát tenne, akkor nem kellene hirtelen mozdulatokkal és kabáttal kicselezni a nézők szemét.
2012. máj. 5. 21:37
 52/65 anonim ***** válasza:
79%

Ne viccelj már , nem húzz hasznot ebből? rengeteg pénzt kaszál ebből csak mondom.

És itt nem azt kell nézni hogy tényleg megcsinálja e vagy nem, nem arról szól az egész, egész csak egy show műsor, egy sorozat aminek nincs valóság alapja.

Azok az ostobák akik elhiszik hogy ezeket megtudja csinálni mert tényleg van vlm képessége.

Elhiszem hogy vannak csodák de ez nem az, ez csak kamu, ez abból is latszik ha megtudná csinálni akkor mért vannak benne bakik (pl ember vállán az érme stb...) , meg ha átmegy a kirakoton akkor mért takarjak el a kamera elől ha nincs benne trükk?

Az benne a vicces hogy vannak ilyen primitív ostobák akik elhisznek, bedőlnek mindennek.

Ez csak egy jó, élvezhető show műsor ami jól elvan adva.

2012. máj. 6. 13:30
 53/65 Endre 27 válasza:

Daynamot kérdezi egy újságíró:

Elmesélne egy trükkjét?

Persze, de ha esetleg kipróbálná, akkor nem tőlem hallotta, oké? (Nevet.) Szóval fogott egy gyufásdobozt, belerakott 20 fontot, és azt mondta: „Nézze, itt egy gyufásdoboz, én beleteszek egy húszast, tegyen bele maga is egyet. Most mennyi van benne összesen?“

Negyven font.

Pontosan. Szóval tessék, itt van negyven font, de most harmincért megveheti tőlem. Jó üzletnek tűnik, nem?

Aha… Nem igazán.

Az emberek harminc fontot adtak a negyven fontért, de valójában azért fizettek tíz fontot, hogy visszakapják a saját húszasukat.

2012. jún. 21. 20:40
 54/65 Endre 27 válasza:

itt találjátok a teljes cikket:

[link]

2012. jún. 21. 20:40
 55/65 anonim ***** válasza:

néha úgy érzem mint ha tényleg varázsolna, de nincs

megvágva

és nem beépítettek a szereplők.

de nem értem hogy tudja a pénzről lehuzni a nullát majd átennie vagy vízen járni vagy egyik helyről a másikra teleportálni vagy teljesen még derékszögnél is hátra hajolni 1 lábon...

2012. jún. 24. 22:25
 56/65 anonim ***** válasza:
ha természetfeletti erőkkel bírna az orvosok már szétboncolták volna
2012. aug. 26. 19:03
 57/65 anonim válasza:
65%

Hogy ha ő annyira szerény, mint páran gondolják (mert hogy nem húz magának hasznot ebből), akkora megjósolhatná a lottó számokat, megnyerhetné és segíthetne a szegényeken..:) De érdekes módon semmi jót nem tesz, csak villog a tv-ben, mintha ő lenne Isten..

Meg ha tényleg ilyen különleges képességei lennének, akkor nem lenne Angliának hadserege, hanem csak ő.. Mert ugyebár ő bármire képes..:) Valószínűleg golyóálló is a gyerek.:D

Én hiszek pár dologban (pl. létezik Isten, léteznek angyalok és démonok, léteznek szellemek, vannak még más lények az univerzumban, stb..), de az ilyen tipikus kamukéró szarokban NEM.

Peace..

2012. okt. 21. 13:33
 58/65 anonim válasza:
Pár napja volt dynamoval élő video-chat,és sokan kértek tőle élőben "mutatványokat"-köztük én is.Megcsinált mindent,és nem úgy tűnt,mint aki kamuzik!Szerintem csodálatos képességei vannak.
2012. okt. 27. 14:10
 59/65 anonim ***** válasza:
Utolsó: őszintén, miket kérdeztetek, kérdeztél? Meglehet ezt a videót nézni utólag (biztos vagyok benne, ha tényleg volt ilyen)?
2012. okt. 27. 19:55
 60/65 Montana1116 válasza:
33%
Ezt nem hiszem el ti 10 éves gyerekek vagytok vagy mi?? ha néztek egy filmet arról is elhiszitek h tényleg megtörtént? ez más írjátok sokan, persze h más 2012 van és nem 1800 h embert keljen darabolni. számítógép és csalás az egész. nem azt mondom akinek ez tetszik és ki tud tőle kapcsolódni annak biztos szórakoztató és tényleg igényes műsor de nehogy azt higyjétek h azt a pénzt ami ebből befolyik azt ő kapja. csak egy kis részét a többit a producer meg stb. sajnos ez az ország is azért tart itt mert sok a birka ember aki mindent elhisz.mondom ha 10évesek vagytok ne vegyétek magatokra de ha már felnőttetek akkor sztem a discovery bámulása helyett vegyetek elő néha egy könyvet és olvassatok egy kicsit
2012. nov. 8. 22:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!