Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek a Discovery...

Stella08 kérdése:

Mi a véleményetek a Discovery új műsoráról, a Dynamo - Varázslat a világ körül-ről? Szerintetek is létezik ilyen természetfeletti adottságokkal rendelkező ember, vagy csak kamu az egész? Sokkolóak a trükkjei!

Figyelt kérdés

2012. márc. 27. 03:27
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim válasza:
Antikrisztus
2012. ápr. 25. 09:42
 32/65 anonim ***** válasza:

Örülök neki, hogy a kérdező is átlátja a dolgokat, na meg a leleplező videók... jó lenne nem istenként tekinteni rá, végre. :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__2819314..

Sörösüveg dolog... ennyi lett volna. Kamerák nélkül 90%-át meg nem csinálja, az biztos. Vagy beavatott emberekkel élőben... a maradék trükkjéhez gratuláció!:)

2012. ápr. 26. 00:44
 33/65 A kérdező kommentje:
Én nem tekintek rá Istenként, az kicsit túlzás lenne :) Persze, vannak olyan trükkjei, amire sok gondolkodás és tanulmányozás után rá lehet jönni, de sok megmagyarázhatatlan is van. Vannak emberfeletti dolgok, amik tanulhatóak, ezáltal fejlesztheti magát az ember. Pl.: megálmodni dolgokat, intuíció fejlesztése, angyalokkal való kommunikáció, szellemek érzékelése és még sorolhatnám... Mindössze annyi az egész hogy 50%-ban lehet rá azt mondani, hogy trükk, vagy éppen megmagyarázhatatlan, vagyis emberfeletti. Emberek ezrei, tízezrei képesek megérezni, megálmodni dolgokat stb... Annyi, hogy ő ezt a tudását sokkal magasabb szinten űzi, fejlesztette/fejleszti magát. Mint ahogy azt már el is mondta, hogy éveken át gyakorolt és a nagyapjától tanult, aki már nincs vele.
2012. ápr. 26. 02:23
 34/65 anonim ***** válasza:

Most láttam megint a "sörösüvegbe beledobja a telefont" trükköt.100 % hogy az meg van vágva.Nézzétek meg, hogy amikor megtudja a nigger kódját, akkor még az üveg 3/4-ig van, mikorra meg már visszaér addigra üres.Futás közben kiitta vagy mi?

A beledobásnál meg nézzétek meg, hogy mögötte áll egy szemüveges gyerek, akinek a kezében ott van az üveg, ami tisztán látszik, majd utánna valahogy kicserélik az üveget, de ezt nem lehet látni, mert r*hadt gyorsan csinálja, de az üveg csávó kezében tisztán látszik.

Arra a trükkre, hogy nem bírják felemelni, az a magyarázat, hogy egyrészt a szemükbe néz, és nem tudnak koncentrálni, másrészt pedig távolabb áll tőlük, így nagyobb az erőkar és nehezebb felemelni.

A kártyát a metrón ( ami egyébkéent áll) egy csávó rakja odakívülről, de ezt a fickó, akinek mutatja, nem veszi észre, mivel háttal ül.

2012. ápr. 29. 20:45
 35/65 anonim válasza:
36%
155kg mot kinyom,ki tudja,lehet az már hungarocell-elöttem csinálja meg és akkor majd pislogok,lehet hitetelen tamás vagyok,de inkább egy kis egészséges szkepticizmus...
2012. ápr. 29. 22:30
 36/65 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy trükkök. De azért bírom ezt a csomó okoskodót. Legalább egyre adjon valameik okoskodó értelmes magyarázatot. Nem kell itt belinkelni már 20 éve ismert darabolós baromságot. Mivel azok mind színpadi dolgok. Mint Copperfild-nél is.

Meg tetszett az a válasz aki a vízen járásra számítógépes trükköt irt:))))) Nagyon vicces.

Még az angol híradókba is leadták a felvételeket.

2012. ápr. 30. 18:08
 37/65 anonim ***** válasza:
36%
Az, hogy a híradóban is leadták, még nem jelent semmit.
2012. ápr. 30. 19:53
 38/65 anonim ***** válasza:

""Az, hogy a híradóban is leadták, még nem jelent semmit.""

Ennyi erővel még a Jurassic Park-ot is leadhatnák a híradóba , azzal a hírrel hogy lilafüreden láttak dinoszauruszokat.

:))))

2012. ápr. 30. 22:15
 39/65 A kérdező kommentje:
Nyugalom emberek! :) Egyszer mindenre választ kapunk, nem maradnak örökké titkok a trükkjei. Addig is kár a gőzért :)
2012. ápr. 30. 22:36
 40/65 anonim ***** válasza:
38/39: Bocs, ezt most nem tudom feldolgozni. Másnapos vagyok.
2012. máj. 1. 15:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!