Szerintetek a Naruto Shippuuden-ben Sasuke visszatér Konohába? ://
Huh na végre hogy elolvastam XD. Ez tényleg elég ritka egyébként hogy lányok szeretik a narutot am én is lány vok és 12 éves :) és nekem is Sasuke a kedvencem na meg Itachi meg Tobi egyszóval a rosszarcok kivéve orochimarut . :)
Am sztem is úgy lesz a vége hogy pl kiderül valami hogy tobi mindenkinek megváltoztatta az emlékeit és ezért akart rátámadni az Uchiha klán konohára vagy nem tom ezt csak én találtam ki XD. De neked tök jó mert van egy barátnőd aki szintén szereti a narutó nekem sajna egyik se bírja én is úgy szerettem meg hogy uncsimék mutatták és megkedveltem még kiskoromban.
én is lány vagyok és imádom a narutot de én amúgy sem a nagyon romantikus animékért rajongok nem tagadom azokat is szeretem de a kedvenceim az ao no exorcist,sousei no aquarion ,Bleach
és a legeslegkedvencebb az a BLACK CAT*-*<3
igen visszatér mert ö akar lenni a hokage és le akarja gyözni obitot madarát álitolag harcolt madarával és madara
a sasuke szive mellett vagy pont bele
szurta a kardját sasukének na mindeggy az a lényeg hogy mondtam valamit
álitolag narutot is a halál kerulgeti mert kiszivták belőle
a kilenc farkút
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!