Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek a Naruto Shippuude...

Szerintetek a Naruto Shippuuden-ben Sasuke visszatér Konohába? ://

Figyelt kérdés
Én nem tudom az egyamba eldönteni, hogy most szerintem vissza megy Sasuke Konohába vagy nem.. :(( Ezért kérném a véleményeteker!! Előre is köszii^^
2011. dec. 15. 19:37
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:
(((:
2011. dec. 28. 17:52
 52/67 renato-n válasza:
kishimoto azt mondta a múlt heti interjújában hogy sasuke-t jővőre sokkal többször láthatjuk majd,de a ninja útja még mindig kifürkészhetetlen lesz sajna.am szerintem hiába mondja azt a naruto-kun hogy nem lesz akkipuuden azok a képek szerintem túl profik ahoz hogy csak egy blőff legyen nem?
2011. dec. 31. 16:38
 53/67 anonim ***** válasza:
a narutokunos azt mondja pontosabban hogy tuti lesz folytatá,csak nem akkipuden néven.a lényegen nem változtat,de mégi más szinezetet ad a dolognak.
2011. dec. 31. 17:44
 54/67 A kérdező kommentje:
renato-n igen ebbe én is biztos vagyok hogy túl profik azok a képek mert én is nézem a naruto-kun-t :D de azt mondták hogy biztos nem Akippuden lesz a neve :DD de köszii a válasszt és igen az interjút én is olvastam.. Én nekem egyik kedvencem Sasuke :D SasuSaku4ever :D
2011. dec. 31. 22:04
 55/67 anonim ***** válasza:
sasuke a legsz@rabb.
2011. dec. 31. 22:22
 56/67 A kérdező kommentje:
öhm.. nem mindenkinek ugyanaz a kedvence XD
2012. jan. 1. 00:12
 57/67 anonim ***** válasza:
hát nem,de mi a jó sasukén?
2012. jan. 1. 15:41
 58/67 renato-n válasza:
szívesen.nekem naruto a kedvencem,de hát kinek mi?amúgy szerintem addig nem lesz vége a narutonak amíg sasuke-t vissza nem viszi konohába.meghalni meg csak nem fognak a végén,vagy még is?
2012. jan. 1. 21:09
 59/67 anonim ***** válasza:
sztem is naruto.de az is benne lesz,hogy naruto olan híres lesz naruto mint az apja,vagy még jobban,meg hokage lesz...........meg stb.
2012. jan. 1. 21:49
 60/67 A kérdező kommentje:
mind a kettőtöknek igaza van.. én is gondolkodtam h addig fog fólytatódni a story míg sasuke-t vissza nem viszik :D
2012. jan. 2. 19:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!