Szereted Muri Enikőt?
Figyelt kérdés
Én imádom ;)2011. dec. 11. 07:07
32/48 anonim válasza:
A kérdező szinte már szerelmes lett..
Nem vagyok irigy rá, de a hangja sem tetszik, maga a nő is sokszor már irritál.
Igaz is, miért tetted fel a kérdést, ha a negativra rögtön vissza vágsz? Erre miért nem válaszolsz?
Taránynál senki sem jobb, kár hogy ő esett ki.
33/48 anonim válasza:
kérdező tényleg gyerekes vagy
miért nem lehet elfogadni h van akinek nem szimpi?
én Tibinek drukkolok(eddig Tamásnak)
csak Gergő ne nyerjen
34/48 anonim válasza:
Én szeretem, és neki drukkolok. ( nő vagyok).
Sajnálom hogy TArány kiesett, a 3 legjobban ott lett volna a helye, Baricz Gergőnek semmi keresnivalója nincs már ott. csalás! ugyanúgy mint tavaly Király .L. Norbi. Kiesett Wolf Kati meg Veca, az kis mitugrász meg bent maradt? pedig a lábujjáig se ért fel a lányoknak.
35/48 anonim válasza:
én nagyon szeretem, és lehet engem leszavazni akkor is ő a kedvencem...Enikő remélem győzöl!
37/48 anonim válasza:
úgy bírom az ilyen kérdéseket... ezek, akik ilyen kérdést tesznek fel valójában nem a mi véleményünkre kíváncsiak, hanem hogy istenítsék/fikázzák az illetőt, és ha valaki véletlen meg meri mondani a véleményét, ami esetleg különbözik a kérdezővel, azt egyből leoltják... szánalmas vagy kérdező, a muribiddel együtt
38/48 A kérdező kommentje:
Elfogadom h sokan nem szeretik, de akik beírták h nem szeretik, azok nagy része még le is fikázta, csak azért mert irigy rá...
2011. dec. 12. 07:00
39/48 anonim válasza:
Kérdező, nem érzékeled, hogy egyre inkább röhögnek rajtad itt? Minél többször leírod, hogy irigyek vagyunk, annál szánalmasabb hatást keltesz. Nőj már fel te kretén, és tanulj meg gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!